GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Partizan PUSTIO ulaznice za SPEKTAKL! Evo za koliko možete na Barselonu!

Autor:

Sport

15.10.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u utorak (Štark Arena, 18.30 časova).

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Partizan PUSTIO ulaznice za SPEKTAKL! Evo za koliko možete na Barselonu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se posle pobede nad Cibonom u AdmiralBet ABA ligi, okreću "duplom kolu" u Evroligi.

Posle uzastopnih gostovanja u Tel Avivu i Vilerbanu, crno-beli će u utorak, u trećoj rundi najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, ugostiti veliku Barselonu. Utakmica se igra u Štark areni, koja će biti rasprodata do poslednjeg mesta, a u međuvremenu su crno-beli pustili u prodaju ulaznice za ovaj spektakl.

Duel je na programu od 18 časova i 30 minuta, dok Partizan ulazi u njega sa polovičnim skorom (1-1), dok Barsa ima maksimalan učinak od dve pobede.

Partizan je tačno u podne pustio pojedinačne karte u prodaju, a kako još uvek nisu igrali evroligaški meč u ovoj sezoni na svom parketu, očekuje se veliko interesovanje verne publike.

 

 

Cene se kreću od 1.500 dinara, koliko je potrebno izdvojiti za nivo 400 istok, dok su kao i do sada, najskuplja ona mesta pored parketa, 65.000.

Kao i do sada, ulaznice mogu da se kupe na blagajnama Arene, Doma Omladine i na Efinity prodajnom mestu u tržnom centru Rajićeva.

Posle Barselone, Obradovićevi izabranici će gostovati u Pireju i to već u četvrtak, aktuelnom vicešampionu Olimpijakosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading