TRESE SE HUMSKA: Partizanu stiže još jedno NBA pojačanje?

Autor:

Sport

15.08.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki novinar najavio je neočekivanu bombu.

TRESE SE HUMSKA: Partizanu stiže još jedno NBA pojačanje?

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Srpski košarkaš Tristan Vukčević neće sledeće sezone nastupati u NBA ligi, iako su ga Vašington Vizardsi birali kao 42. pika na draftu. Takođe je bio odličan i u Letnjoj ligi, tokom koje je prosečno beležio 11,8 poena, 6,5 skokova, 1,3 asistencije, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu na četiri utakmice.

Međutim, mladi košarkaš je bio žrtva toga što Vizardsi imaju 16 igrača sa garantovanim ugovorima, pa je jedan morao da bude precrtan, a izbor je pao baš na njega.

Zbog svega toga, Vukčević će naredne sezone nositi dres Partizana, piše grčki novinar Hristos Caltas.

To faktički znači da "parni valjak" dobija još jedno NBA pojačanje, posle Pi Džeja Dozijera.

Podsetimo, Vukčević je u Humsku stigao početkom 2022. godine i od tada je sa crno-belima osvojio AdmiralBet ABA ligu pre nekoliko meseci.

Tristan je u prvoj sezoni u Partizanu imao minimalnu ulogu, ali je prošle konačno počeo da se nameće Željku Obradoviću. U AdmiralBet ABA ligi je na 22 utakmice u proseku postizao 8,1 poen, imao je 3,2 skoka i jednu asistenciju po meču, dok je u Evroligi upisao 13 nastupa sa nešto slabijim učinkom. U eliti je prosečno beležio 1,2 poena, isto toliko uhvaćenih lopti, kao i 0,5 asistencija.

Grobari se nadaju da će Vukčević nastaviti da napreduje i da će naredne sezone biti važan šraf u mašineriji legendarnog Željka Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading