PARTIZANOV PLAN "B": Hrvat STIŽE umesto Mirotića?

Autor:

Sport

23.07.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ostali bez najvećeg letnjeg pojačanja i traže alternativu za bivšeg NBA asa.

PARTIZANOV PLAN "B": Hrvat STIŽE umesto Mirotića?

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić je odlučio da ne dođe u Partizan zbog pritisaka i pretnji, a crno-beli se okreću drugim opcijama. Ranije se pisalo da "parni valjak" želi da angažuje hrvatskog košarkaša Luku Božića, a sada se otvorio prostor za realizaciju tog posla.

Iako Mirotić ima nemerljivo veću reputaciju od Božića, Hrvat je minule sezone u dresu Zadra pokazao svoj kvalitet i najavio da bi mogao biti pojačanje za Beograđane.

O njegovim igrama svedoči i fenomenalna statistika iz prošle takmičarske godine, kada je u AdmiralBet ABA ligi prosečno beležio 21,7 poena i 9,6 skokova po utakmici.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je pre izvesnog vremena, u razgovoru za "Antenu" da je Božić "zanimljiv igrač".

- Ako potpišemo Božića ili bilo kog drugog igrača, uvek obavestimo javnost. Luka Božić je jako dobar igrač, ali više od toga vam ne mogu reći. Partizanu nije problem da potpiše nekog igrača iz Hrvatske, jer mi smo klub iz regije - rekao je čelnik "parnog valjka".

Republika

Foto: Starsport

Jako dobar igrač - Mijailović o Božiću

O Božićevom dolasku u srpsku prestonicu danima se spekuliše na društvenim mrežama, a grobari će u narednim danima saznati da li i u ovom slučaju važi poznata narodna izreka - "gde ima dima, ima i vatre".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
FILIP I LUKA

23.07.2023 19:02

NJEGA, JOS PLEJ I DVA CENTRA

Doktor

24.07.2023 11:43

@FILIP I LUKA - Mani se,nemas pojma.Nije igrac koji treba partizanu.Treba ti da tapse sa tribina?Bozic je nisko krilo 199cm,gde da igra?Imamo Nanelija,Ponitku,Trifunovica.Ovi lupetaju on nije zamena za Mirotica,koji je 208 a dobar je u sutu za 3.Bozic realno nije suter,Igra ledjima na snagu protiv niskih krila i bekova u Aba,skroz drugi tip igraca koji se nigde nije snasao sem u Zadru.Pri tom ni on nece da ide nigde ,produzio je ugovor.I na kraju sta ce dva centra?Treba jedan al vredan.Plej definitivno mnogo bolji od Kalatesa ,kog nam novinari stalno pakuju.

Мирослав

29.07.2023 03:55

@Doktor - МИРОТИЋ ЈЕ ВЕЛИКИ СРБИН И ДОБРТВОР - ТАЧКА И ЗНАК‼️❗️НЕ ЗНАТЕ ЈЕДНУ СТВАР КАДА ЈЕ ДОШАО КАО КЛИНАЦ У ПАРТИЗАН НА ПРОБУ - СМРАД ВУЈОШЕВИЋ ГА ЈЕ ОТЕРАО КАО НЕПЕРСПЕКТИВНОГ⁉️⁉️⁉️Е САДА ЈЕ ТО БОЖЈА КАЗНА❗️‼️‼️ У ПАРТИЗАНУ СУ ШКАРТИРАЛИ НА ЧЕЛУ С' АЦОМ НИКОЛИЋЕМ И РАШУНЕСТЕРОВИЋА⁉️⁉️⁉️⁉️ сСВЕ МОЈ ТО МОГА❗️❗️❗️❗️❗️