OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ! Predsednik Partizana OTKRIO ISTINU o "slučaju Mirotić"

Autor:

Sport

23.07.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakao se aktuelne teme.

OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ! Predsednik Partizana OTKRIO ISTINU o "slučaju Mirotić"

Foto: Starsport

Dante Egzum i Nikola Mirotić

Saga oko budućnosti Nikole Mirotića i dalje traje, ali jedno je sigurno - nekadašnji igrač Barselone neće pojačati Partizan.

Jedan od najboljih košarkaša Evrolige javnost je o ovome obavestio objavom na svom Instagram nalogu, a ubrzo se oglasio i Partizan koji je izdao žestoko saopštenje.

Sada je viđenje čitave situacije dao i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Ne bih tome pridavao veliku pažnju, završena je situacija i za njega i za nas. Pre mesec i po dana me Obradović pozvao i rekao da je on Mirotić opcija. Dva dana je trebalo da mi iz uprave nađemo finansijske mogućnosti da Mirotić potpiše za Partizan. Ako neko misli da je to lako, onda se grdno vara. Posle dva dana je Uprava dala zeleno svetlo Obradoviću da se pregovara sa njim. Kada je završio s Barselonom rekao nam je da se vrše pritisci, da ima pretnje, mi smo odmah reagovali, ali smo shvatili da nešto stoji između nas i da on neće da potpiše ono što smo mu ponudili - rekao je Mijailović za Maksbet radio, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

 

- Nije to jedini igrač koji može da igra u Partizanu, niti je Partizan jedini klub u kojem Mirotić može da igra. Niko nije veći od Partizana, a njemu želimo sve najbolje. Idemo dalje, ništa se toliko loše nije dogodilo.

Podsetimo, Mirotić je prošle godine u dresu Barselone u Evroligi prosečno beležio 14,1 poen, 5,1 skok i 1,1 asistenciju za indeks korisnosti 16,8. Sa Barsom je igrao i fajnal-for na kom je upisao dva poraza, od Reala i Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
INTERNISTA I HIRURG

23.07.2023 19:07

DVE OSOBE SU PRSTE UMESALE. PROTIVNICKI TABOR. DA IMENA NE SPOMINJEM DA BI KOMENTAR IZASAO. ZATO I OVAJ BOJKOT JE REFLEKSIJA SVIH UCENA PRETNJI I NISKIH PRLJAVIH UDARACA.

LOSI POTEZI POJEDINACA

23.07.2023 19:09

BILO JE UCENA DA BI SE PARTIZAN OSLABIO. ONA ,, MORA" BITI JACA. TO JE TA UDBASKA IGRA. MANTRA.