VIŠE NEGO ZASLUŽENO! Bogdan Bogdanović je KAPITEN reprezentacije Srbije!

Autor:

Sport

23.07.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informacije pred Mundobasket.

VIŠE NEGO ZASLUŽENO! Bogdan Bogdanović je KAPITEN reprezentacije Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović predvodiće tim košarkaške reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu koje se održava na Filipinima i u Japanu kao kapiten.

Nakon što je bilo jasno da Vladimir Lučić zbog povrede propušta takmičenje, objavljeno je da će as Atlante biti vođa.

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović

 

Surovi profesionalac, neko ko je rizikovao karijeru igrajući povređen za nacionalni tim, čovek koji nikada nije odbio poziv, niti tražio izgovor, koji je dušu i telo dao za dres koji mu najviše znači konačno dobija priznanje koje zaslužuje.

Pamti Srbija Bogdanove suze nakon poraza od Slovenije u finalu Evrospskog prvenstva 2017. godine. Boleo ga je poraz kao ništa do tada.

I tada je situacija bila slična kao i sada, na šampionat se otišlo bez pola tima, međutim momci su pokazali od čega su satkani i jedna lopta delila ih je od zlata.

Pokazao nam je tada Bogdanović svima da je on ipak "stara škola", i  da dres nacionalnog tima znači najveći ponos, a da medalje sa velikih takmičenja vrede više nego bilo koje klupsko priznanje.

Sada je stariji, iskusniji, i sveukupno bolji igrač. Neki novi izazovi su pred njim i Srbijom. "Okrnjena" reprezentacija će se oslanjati na svog kapitena i najboljeg igrača.

Bogdane, vreme je za zlato!

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading