NISMO ZAVRŠILI SA POJAČANJIMA! Iz Crvene zvezde Meridianbet POTVRDILI da tim još uvek nije formiran, a OBJASNILI i šta je sa Mirotićem i Šengelijom!

Autor:

Sport

19.07.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Malom Kalemegdanu se radi punom parom!

NISMO ZAVRŠILI SA POJAČANJIMA! Iz Crvene zvezde Meridianbet POTVRDILI da tim još uvek nije formiran, a OBJASNILI i šta je sa Mirotićem i Šengelijom!

Foto: Starsport

Predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović govorio je na skupštini kluba o svim najvažnijim pitanjima, a dotakao se i teme pojačanja za narednu sezonu.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović

 

- Čeka se još jedno pojačanje  na poziciji beka i četvorke i na tome se intezivno radi -  rekao je prvi čovek crveno-belih, pa nastavio:

- Od dolazaka Nikole Mirotića i Tornikea Šengelije nema ništa, i to je za nas završena priča - završio je Čović.

Podsetimo, Zvezda Meridianbet je već dovela Marka Simonovića, Adama Hangu, Majka Tobija, Miloša Teodosića,  Rokasa Gedraitisa, Džoela Bolomboja, Dejana Davidovca, Jaga Mateusa dos Santosa, Šabaza Nejpira a produžen je ugovor i Stefanu Lazareviću.

Sastav, koji deluje zastrašujuće, i spreman je za najviše domete, što je i cilj u timu sa Malog Kalemegdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading