CILJ JE OSVAJANJE EVROLIGE! Nebojša Čović oduševio delije na Skupštini Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

19.07.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će evroligaške mečeve sledeće sezone igrati u Štark areni, uz ograničen broj sezonskih karata po ugledu na evropske velikane.

CILJ JE OSVAJANJE EVROLIGE! Nebojša Čović oduševio delije na Skupštini Zvezde Meridianbet!

Foto: Tanjug

Nebojša Čović

Prvi čovek Crvene zvezde Meridianbet Nebojša Čović dobio je jednoglasnu podršku članova Skupštine kluba, a tom prilikom je otkrio da je cilj srpskog šampiona osvajanje Evrolige.

- Pored tri trofeja (Kup Radivoja Koraća, KLS, AdmiralBet ABA liga), želimo da se domognemo i pehara u Evroligi. Ne želimo da budemo samo učesnik elitnog takmičenja, već ozbiljan kandidat za plasman na F4. Naši navijači to zaslužuju - naveo je čelnik kluba sa Malog Kalemegdana.

NISMO ZAVRŠILI SA POJAČANJIMA! Iz Crvene Zvezde Meridianbet POTVRDILI da tim još uvek nije formiran, a OBJASNILI i šta je sa Nikolom Mirotićem i Tornikeom Šengelijom!e!

Takođe, Čović je podvukao da crveno-beli ne bi mogli da budu na ovom nivou bez podrške države i predsednika Aleksandra Vučića.

Čelnik crveno-belih je izneo kompletne ugovore igrača, na osnovu kojih se jasno može zaključiti da su njihova primanja daleko ispod onih o kojima se spekuliše na društvenim mrežama. Čović je podvukao da Zvezda Meridianbet neće odstupiti ni "za pedalj" AdmiralBet ABA ligi, što je naišlo na oduševljenje članova Skupštine.

Zvezda Meridianbet će naredne takmičarske godine utakmice u Evroligi igrati u Štark areni, umesto u dvorani "Aleksandar Nikolić". Crveno-beli će u prodaju pustiti ograničen kontigent sezonskih karata, po uzoru na Real Madrid i Barselonu, što predstavlja inovaciju za prostor Balkana.

Podsećanja radi, izabranici trenera Duška Ivanovića minule sezone su osvojili dva pehara (KRK, KLS), učešće u Evroligi okončali su u regularnom delu sezone sa učinkom od 17-17, dok su u završnici regionalnog takmičenja zaustavljeni od strane Partizana - 2:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading