POTVRĐENO: Nikola Rokvić nastupa na Guči!

Autor:

Zabava

19.07.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Guča Festival ove godine traje od 9. do 13. avgusta, i obuhvata i predsaborske dane 9. i 10. avgusta, kada će nastupiti mega zvezde domaće i regionalne folk scene.

POTVRĐENO: Nikola Rokvić nastupa na Guči!

Foto: Skymusic

Nikola Rokvić

Popularni pevač Nikola Rokvić, nastupiće na ovogodišnjem Dragačevskom saboru trubača u Guči, jednom od najprestižnijih i najdugovečnijih muzičkih događaja u Srbiji, u čijoj su organizaciji Opština Lučani, TO Dragačevo, KC Guča i Skymusic. Njegov nastup će se održati poslednjeg dana Sabora, 13. avgusta, kao kulminacija višednevnog festivala.

Nikola će se pridružiti Narodnom orkestru i specijalnim gostima solistima, koji će dodatno uveličati ovaj spektakl na Gala koncertu – Banetu Mojićeviću, Stevanu Anđelkoviću i Aleksandru Tirnaniću, na Glavnom stadionu u Guči sa početkom u 21 čas.

Uz Rokvićevu izvedbu, istog dana će se održati i takmičenje trubačkih orkestara „Sa Ovčara i Kablara“, kao i proglašenje pobednika 62. Dragačevskog sabora trubača u Guči.

Guča je decenijama unazad poznata širom sveta po neverovatnoj energiji i provodu kakvog nema nigde, pa se očekuje se da će ova manifestacija i u svom 62. izdanju privući brojne ljubitelje trube i tradicionalne srpske muzike iz celog regiona, ali i mnogobrojne goste iz inostranstva.

Guča Festival ove godine traje od 9. do 13. avgusta, i obuhvata i predsaborske dane 9. i 10. avgusta, kada će nastupiti mega zvezde domaće i regionalne folk scene - Aco Pejović (09. avgusta) i Aleksandra Prijović (10. avgusta). Sabor, koji se održava od 11. do 13. avgusta, predstavlja vrhunac događaja sa nastupima nekih od najpopularnih izvođača, najpoznatijih domaćih trubačkih orkestara i majstora trube, takmičenjem i svečanim proglašenjem pobednika, kao i brojnim kulturno – umetničkim sadržajima.

Više informacija o programu Guča festivala pogledajte na zvaničnom sajtu manifestacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading