LETOVANJE DA ZABOLI GLAVA: Nina Janković iskeširala paprenu cifru za LUKS VILU u Crnoj Gori, samo jedna noć košta kao prosečna plata (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

19.07.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

LETOVANJE DA ZABOLI GLAVA: Nina Janković iskeširala paprenu cifru za LUKS VILU u Crnoj Gori, samo jedna noć košta kao prosečna plata (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, printscreen/Booking.com

Nina Janković zajedno sa svojom porodicom uživala je u letnjim danima na Crnogorskom primorju, a kako saznaju domaći mediji, glumica je za ovaj užitak iznajmila luksuznu vilu u kojoj noć košta skoro 600 evra.

Naime, Jankovićeva je odlučila zajedno sa svojim partnerom ne štedi ni centa, te su pronašli vilu u brdima iznad obale Jadranskog mora, koja je u vlasništvu Rusa.

Luksuzna nekretnina poseduje bazen, veliki dnevni boravak i čak šest spavaćih soba, kupatilo sa tuš kabinom, ali i kadom za one koji vole da se opuštaju malo duže, kao i terasu sa leželjkama sa koje se prostire bajkovit pogled.

Republika

Foto: instagram.com/janxnina

Nina Janković

Kako dalje navodi Telegraf, lepa glumica je uglavnom vreme provodila na plaži Žanjice, gde su joj društvo pravile i koleginice Dragana Dabović i Anka Gaćeša Kostić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

19.07.2023 15:09

мала плата наших глумаца...