SKINULA SE SANJA KUŽET: Obnažena voditeljka pokazala vrelo telo i čime raspolaže! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atributi samo sevaju!

SKINULA SE SANJA KUŽET: Obnažena voditeljka pokazala vrelo telo i čime raspolaže! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nakon što je završena još jedna sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", voditeljka Sanja Kužet uživa u letnjoj pauzi i odmoru koji provodi najviše sa porodicom daleko od očiju javnosti. Iako na svom Instagram nalogu retko kada objavljuje stvari koje nisu vezane za njen posao, ovog puta podelila je deo porodične idile.

Naime, lepa voditeljka vrele letnje dane u Begradu provodi na reci odakle se javila svojim pratiocima i pokazala kako provodi vreme sa najmilijima. Pored neodoljivih kadrova prestonice i fotografija sa sinom, najviše pažnje privuklo je njeno zgodno telo koje je sada pokazala u bikiniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Sanjina sestra uhvatila je najlepše momente dok je zalazilo sunce da uslika voditeljku koja je sa osmehom pozirala na brodu dok su se vozile pored Beograda na vodi odakle se pružao pogled na lukuzan kompleks.

„Prelepa i prezgodna“, „Najbolja“, „Najlepša žena“, „Idelane proporcije“, samo su neki od komentara koje se nižu ispod ove objave u crvenom kupaćem koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Kužet

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading