RAMPA ZA NERO-AZURE! Španci ODBILI prvu ponudu za NAPADAČA! Traže od Italijana MNOGO više!

Autor:

Sport

18.07.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika nesuglasica vlada između klubova.

RAMPA ZA NERO-AZURE! Španci ODBILI prvu ponudu za NAPADAČA! Traže od Italijana MNOGO više!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera slave gol protiv Milana

Sve više klubova želi Alvara Moratu ovog leta u svojim redovima. Posle Rome u trku za potpis španskog reprezentativca ušao je i Inter, ali su prvi pregovori bačeni u vodu.

Iz prikrajka celu situaciju osluškuje i Milan, ali čelnici omraženog rivala sa "Meace" svim silama žele da ispune želju treneru Simoneu Inzagiju i angažuju iskusnog napadača.

Moratini agenti su već boravili u gradu mode, pred sastanak sa direktorima Intera Bepeom Marotom i Pjerom Auziliom, na kojem se govorilo ne samo o ličnim uslovima, već i obeštećenju.

Foto: Tanjug/AP

Alvaro Morata

Kako prenosi "Medijaset", Inter je dao predlog na 15.000.000 evra, dok Atletiko ne odustaje od obeštećenja koje prelazi 20.000.000 evra. Ovakav jaz predstavlja "rupu" među finalistom Lige šampiona i crveno-belima iz Madrida, međutim, očekuje se nastavak dijaloga.

Među nekim rešenjima vrti se cifra i od astronomskih 25.000.000 evra. Zastupnici Alvara Morate trude se da u novom ugovoru sa umanjenom platom ispregovaraju i spuštanje klauzule na sumu između 10.000.000 i 12.000.000 evra, ali u Madridu ne žele ni da pričaju o takvoj mogućnosti.

Morata ne krije želju da pređe u Inter, međutim, pomak oko transfera se ne nazire. Po svemu sudeći da su lični uslovi najmanji kamen spoticanja, samo treba da se ubedi Atletiko na spuštanje zahteva za obeštećenje koji su daleko od realnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading