"NOŽ" U LEĐA! Inter ne oprašta IZDAJNIKU! Čeka ga SUROVA kazna!

Autor:

Sport

15.07.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku našao se u nemilosti čelnika nero-azura.

"NOŽ" U LEĐA! Inter ne oprašta IZDAJNIKU! Čeka ga SUROVA kazna!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Juventus - Inter

Iako je igrama na terenu pokazao drugačije, epizoda Romelua Lukakua u Interu je po svemu sudeći - završena!

Belgijanac naredne sezone sigurno neće igrati za klub sa "Meace", jer prema rečima dobro obaveštenog Fabricija Romana, rukovodstvo nero-azura je čulo za razgovore ubojitog napadača sa predstavnicima Juventusa, posle čega su pobesneli i javili Čelsiju da stopiraju dalje pregovore oko potencijalnog otkupa njegovog ugovora.

Nekadašnji igrač Anderlehta, Vest Bromviča, Evertona i Mančester junajteda imao je ogroman uticaj na poslednje osvojenu titulu Intera, ali je posle toga Lukaku prihvatio ponudu Čelsija.

 

 

Na Stamford bridžu, međutim, nije opravdao uložen novac, pa se ubojiti golgeter prethodnog leta, posle samo jedne sezone, vratio na „Meacu“ kao pozajmljen fudbaler „plavaca“.

Kako dalje navodi Romano, Belgijanac trenutno može samo u Juventus ili Saudijsku Arabiju, s tim što "stara dama" može da dobije priliku tek kada i ako proda srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Za napadača "orlova" najveće interesovanje pokazao je PSŽ, koji je spreman bivšem igraču Fjorentine da ponudi 10.000.000 evra po sezoni, uz petogodišnji ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading