EMOTIVNA ISPOVEST DUŠANA TADIĆA: "Ovo nije zbogom, vratiću se u Amsterdam!"

Autor:

Sport

15.07.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac posle pet sezona odlazi iz holandske prestonice.

EMOTIVNA ISPOVEST DUŠANA TADIĆA: "Ovo nije zbogom, vratiću se u Amsterdam!"

Foto: Profimedia

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić više nije član Ajaksa, potvrdio je holandski klub na svom sajtu. 

Ofanzivac je imao važeći ugovor do leta 2024. godine, ali je želeo da napusti klub i "kopljanici" su mu izašli u susret.

Nakon što je postalo jasno da će napustiti Amsterdam, Tadić se na društvenim mrežama oprostio od slavnog holandskog kluba.

- Nezaboravne uspomene – nema reči kojima bih opisao. Ispunjen sam emocijama, s obzirom na to da sam napustio Ajaks. Bila je to neverovatna avantura za mene u ovom sjajnom klubu. Bezbroj uspomena i dostignuća koje ću zauvek nositi u srcu. Neizmerno sam zahvalan na vremenu koje sam proveo ovde i na prilici da igram Ajaksov stil fudbala. Ajaksova filozofija je uvek bila i uvek će biti deo mog igračkog identiteta.

Za sve predivne navijače, vaša nepokolebljiva podrška je bila inspirativna. Vaša strast je bila naš pokretač i zahvalan sam za vašu posvećenost. Vi ste razlog zbog kojeg Ajaksovi igrači rastu i briljiraju – vi ste srce Ajaksa.

Želim da iskažem zahvalnost svojim saigračima tokom svih ovih godina, kao i celoj Ajaksovoj porodici. Duh koji smo delili, na terenu i van njega, bio je poseban. Uspomene koje smo zajedno svorili zauvek će imati posebno mesto u mom srcu.

Ovo nije zbogom, više je ‘vidimo se kasnije’. Ne sumnjam da ću se jednog dana vratiti u Amsterdam. Grad i klub su postali deo mene i uvek ću sa sobom nositi taj duh Ajaksa. Hvala na svemu. Bila je čast predstavljati ovaj neverovatan klub. Do sledećeg viđenja, Ajaksova porodico - napisao je Tadić u oproštaju.

Za Tadićeve usluge odavno je interesovanje pokazao turski Bešiktaš, pa ne bi bilo iznenađenje da kapitena Srbije od naredne sezone gledamo u crno-belom dresu istanbulskih "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading