NIJE SAMO SERGEJ! Arapi vode još jednog reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

14.07.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Širi se srpska kolonija u ovom klubu.

NIJE SAMO SERGEJ! Arapi vode još jednog reprezentativca Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Kapiten Ajaksa dogovorio je raskid saradnje sa Ajaksom, a sledeća stanica će mu po svoj prilici biti Saudijska Arabija, gde bi za dvogodišnji ugovor u Al Ahliju trebalo da zaradi čak 50 miliona evra!

Odavbo se zna da vođa "orlova" ima ponudu i od turskog Bešiktaša, ali je prema saznanjima "Informera" bliži prelasku na Bliski istok, gde je iz Lacija otišao Sergej Milinković-Savić, potpisavši za Al Hilal.

Informaciju o prevremenom raskidu ugovora Dušana Tadića i "kopljanika" preneo je i holandski sajt "Voetbal international".

Republika

Foto: Starsport

Dušan Tadić 

Dušan Tadić je za Ajaks u prethodnih pet godina odigrao 241 utakmicu i postigao je 105 golova, godinama unazad važi za najboljeg fudbalera "kopljanika", dok je u Erediviziji odavno pomerio granice po broju asistencija u holandskoj ligi.

Kako prenose turski mediji, Bešiktaš je ponudio kapitenu srpske selekcije godišnja primanja u visini od 2.000.000 evra i ugovor na dve godine.

Ponuda sa Bliskog istoka je, ipak, mnogo unosnija, pa bi lako moglo da se desi da srpska kolonija u Al Ahliju bude uvećana.

Podsetimo, najbolji strelac srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović nalazi se, takođe, pred odlaskom u Saudijsku Arabiju, međutim, Fulam je odbio ponudu Al Hilala za njihovog golgetera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading