PARTIZAN POBEDIO SAM SEBE: Šturm SLAVIO nakon grešaka crno-belih!

Autor:

Sport

14.07.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora to mnogo bolje...

PARTIZAN POBEDIO SAM SEBE: Šturm SLAVIO nakon grešaka crno-belih!

Foto: FK Partizan/Republika.rs

Fudbaleri Partizana poraženi su od Šturma u četvrtom pripremnom meču pred početak nove sezone rezultatom 1:2 (1:1). Crno-beli su u Gracu odigrali prilično solidan meč u ofanzivi, ali greške u odbrani skupo su koštale pulene Igora Duljaja.

 

 

"Parni valjak" je do vođstvo stigao u 7. minutu. Kvinsi Menig je sjajno uposlio Nemanju Nikolića, a povratnik u klub iz Humske na fenomenalan način matira Kejla Šerpena.

Međutim, uspela je odbrana Partizana sve da uprska. Sarkarija je u 38. minutu centrirao sa boka, a Filipović u nameri da izblokira centaršut zaustavio loptu na nepropisan način. Ostala mu je ruka na zemlji, nije mu to oprostio glavni arbitar i Janšer je sa bele tačke poravnao rezultat.

Ofanzivnija igra Šturma urodila je plodom u drugom poluvremenu, ali će austrijski tim na preokretu morati da zahvali štoperima Partizana. U nameri da očisti opasnost pred golom Ilić je napucao Markovića, a lopta se od novopečenog kapitena u 53. minutu odbila u mrežu beogradskog tima za konačnih 1:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Realno

14.07.2023 20:02

Gde su golovi Sturma? To nas mnogo vise zanima jer su ljudi pobedili a ne neki gol za vodstvo.