PORTUGALAC NA STUBU SRAMA: Trese se Italije zbog ŽESTOKE PROZIVKE Ronalda!

Autor:

Sport

18.07.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Umesto Lige šampiona, Juventus nakon njegovog dolaska prestao je da osvaja titule"

PORTUGALAC NA STUBU SRAMA: Trese se Italije zbog ŽESTOKE PROZIVKE Ronalda!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji najlepše igre, Kristijano Ronaldo (38), uzburkao je strasti širom sveta novim intervjuom.

Slavni Portugalac i napadač Al Nasra iz Saudijske Arabije, ponovo je ispoljio egocentričnu crtu koja ga karakteriše isto koliko i sposobnost za postizanjem golova i osvajanje trofeja.

- Ne postoji šansa da se vratim u Evropu. Izgubila je sav kvalitet mojim odlaskom. Španska liga nema kvaliteta, portugalska je dobra, ali nije vrhunska, nemačka je mnogo lošija nego što je bila, jedino je Premijer liga kvalitetna - rekao je Ronaldo, a potom nastavio:

"Od kada sam ja došao u Saudijsku Arabiju, svi vrhunski igrači su krenuli za mnom. Ja sam taj koji ih je inspirisao na dolazak. Isto se desilo u Italiji. Kada sam došao u Juventus, Serija A je bila mrtva. Ja sam je oživeo. Činjenica je da gde dođe Kristijano Ronaldo izazove veliki interes".

Njegove izjave izazvale su na oštre reakcije mnogih od kojih se izdavaja ona iz pera novinara "Korijere delo Sport" Alesandra Vokaljelija.

- Pošto ne može više da bude veliki protagonista kao nekad, Kristijano Ronaldo je posvećen i uživa da se o njemu priča na drugi način. U svojim upitnim izjavama, pristiglim u ovom slučaju iz Arabije, ovog puta govorio je o dolazku u Italiju. Seriju A je definisao ga kao mrtav šampionat pre njegovog sletanja u Torino. Što je, po njegovom mišljenju, umesto toga pomoglo da se oživi bogatstvo naše Serije A. Ipak, ostaju tehnički podaci koje igrač očigledno više voli da previdi, a što se nije poklopilo sa ambicijama Juventusa i, posledično, sa vrednošću našeg fudbala uopšte. Stigao je, Ronaldo, sa deklarisanim ciljem da pogura crno-bele da osvoje Ligu šampiona, a umesto toga - ništa. Liga šampiona je ostala iluzija i, zaista, Juve je tokom njegovog boravka u Torinu takođe prestao da osvaja domaće titule - piše Vokaljeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading