NOVI RAZLOG ZA SLAVLJE DELIJA: Crvena zvezda Meridianbet se oglasila povodom dolaska Miloša Teodosića!

Autor:

Sport

11.07.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni plejmejker konačno u crveno-belom dresu.

NOVI RAZLOG ZA SLAVLJE DELIJA: Crvena zvezda Meridianbet se oglasila povodom dolaska Miloša Teodosića!

Foto: Printscreen/KK Crvena zvezda Meridianbet

Miloš Teodosić u Crvenoj zvezdi Meridianbet

Miloš Teodosić, proslavljeni reprezentativac Srbije i doskorašnji košarkaš Virtusa iz Bolonje, novo je pojačanje Crvene zvezde Meridianbet.

Dolazak momka rođenog u Valjevu crveno-beli su potvrdili na društvenim mrežama, pa je tako Teo, nakon Dejana Davidovca i Marka Simonovića, postao treće pojačanje šampiona Srbije.

Nakon potpisa, crveno-beli su se oglasili saopštenjem.

Potpisom za Crvenu zvezdu, Miloš je ostvario svoju davnašnju želju i konačno zadužio crveno-beli dres voljenog kluba za koji navija od malena. Klub mu se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj želji koju je iskazao tokom pregovora u svakom smislu – kako bi došlo do konačnog dogovora i potpisa ugovora na obostrano zadovoljstvo.

Dolaskom Miloša, Crvena zvezda dobija mnogo – Zvezdaša, iskusnog plejmejkera, igrača sa mnogo velikih utakmica u nogama, izvanredanog pregleda igre, lidera u svlačionici i čoveka koji je u tesnim utakmicama i završnicama – najbolji!

Crvena zvezda nastavlja po planu svoje aktivnosti u prelaznom roku, a o daljim koracima javnost će biti blagovremeno obaveštena – napisali su crveno-beli u zvaničnom saopštenju.

Ono što posebno može da raduje "delije" jeste deo u kome se spominje da crveno-beli nastavljaju aktivnosti u prelaznom roku, što znači da je posao daleko od gotovog i da uskoro možemo očekivati nova imena na Malom Kalemegdanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading