"DETONACIJA" NA MALOM KALEMEGDANU: Grci pišu - Miloš Teodosić STIŽE u Crvenu zvezdu Meridianbet?!

Autor:

Sport

30.06.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejker na pragu povratka u Beograd.

"DETONACIJA" NA MALOM KALEMEGDANU: Grci pišu - Miloš Teodosić STIŽE u Crvenu zvezdu Meridianbet?!

Foto: Starsport

Plejmejker Virtusa Miloš Teodosić

Miloš Teodosić, doskorašnji organizator igre italijanskog Virtusa, nalazi se blizu potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom Meridianbet, prenose grčki mediji.

Kako je na svom Tviter nalogu napisao Hristos Harpidis, poznati grčki novinar, specijalizovan za evropsku košarku, popularni Teo će potpisati ugovor na godinu dana, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Ovo nije prvi put da je Miloš blizu potpisa za tim za koji navija, ali do sada nikada transfer nije realizovan. Najbliži je bio 2019. godine, ali se tada Teodosić odlučio za italijanski Virtus i tako razočarao navijače crveno-belog tima.

Svoju karijeru je započeo u FMP-u, igrao je zatim i za čačanski Borac, kao i za Olimpijakos, CSKA iz Moskve, Los Anđeles Kliperse, odnosno legendarni tim iz Bolonje, u kom je proveo prethodne četiri sezone.

Videćemo da li će do realizacije ovog dogovora doći, a rođeni Čačanin bi mogao da postane drugo pojačanje čete Duška Ivanovića za narednu sezonu, nakon što je u Beograd već stigao Dejan Davidovac. Klub su napustili Luka Vildoza, koji je otišao u Panatinaikos, Hasan Martin, koji će sledeće sezone igrati u Japanu, odnosno Džon Holand.

Podsetimo, Crvena zvezda Meridianbet je dobila specijalnu pozivnicu Evrolige, pa će tako i naredne sezone nastupati u elitnom klupskom košarkaškom takmičenju u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading