OSTOJA OTKRIO DETALJE SASTANKA SA ČOVIĆEM: ''Bio sam iznenađen društvom koje me je čekalo tamo!''

Autor:

Sport

28.04.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Radim 12 sati dnevno jer želim nešto da postignem'' - poručuje prvi čovek Partizana.

OSTOJA OTKRIO DETALJE SASTANKA SA ČOVIĆEM: ''Bio sam iznenađen društvom koje me je čekalo tamo!''

Foto: Starsport

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, nedavno je javno izneo svoje mišljenje o odnosima sa Nebojšom Čovićem, prvom čoveku Crvene zvezde. Izjavio je da je njegovo znanje o košarci na početku bilo skromno, ali da je vremenom shvatio da Čović pušta lažne informacije s ciljem da ih iskoristi kako bi "bio bolji od vas van parketa, da bi na kraju bio i na terenu bolji".

- Kada sam ušao u košarku moje znanje je bilo skromno. Nisam znao više od onoga što mogu da pročitam u medijima. Stalno sam mislio da su tu obe strane. Da je istina na pola. Kao Partizanovac sam verovao da je tome doprinosila druga strana. Kada sam došao, slao sam pomirijuće poruke. Ali kada neko pušta toliko lažnih informacija, na kraju shvatite da je njegov cilj da vas srušite. Da bude bolji od vas van parketa, da bi na kraju bio i na terenu bolji. Taj čovek je ceo svoj život rušeći druge gradio svoj rezultat. Očigledno tu nešto ima, čim je decenijama tu - naveo je Ostoja.

Mijailović je potom govorio o sastanku sa Čovićem.

- Slušam Gorana Grbovića. Istina je da me je pozvao na sastanak da se vidimo sa jednim čovekom. To nije bilo korektno. Ja sam došao i sa njim je sedeo Nebojša Čović. Ja tu nikome nisam ništa obećavao. Nije trajao razgovor dugo, nekoliko minuta. Bio sam iznenađen društvom koje me je čekalo tamo. O čemu mi da radimo i sarađujemo, kada poturate priče. Ja nisam glupava osoba, postigao sam nešto u životu. Radim 12 sati dnevno jer želim nešto da postignem. Možda pravite neke greške, ali ako vi poturate priče i smišljate afere onda nema saradnje. Na panelu sam rekao pred 1.500 ljudi, pred onima koji su važni iz sveta ekonomije, da treba da zastupamo zajedničke interese. Gospodin je na sastanku ABA lige zastupao samo svoje interese. Neke televizije su pokušavale da nas dovedu zajedno u emisiju. Na kraju je on uvek odustajao. Sad više nema svrhe, da se to pretvori u neki rijaliti - istakao je prvi čovek crno-belih.

Dotakao se i produžetka saradnje sa Željkom Obradovićem.

- Juče oko dana smo završili tu formalnost. Mesecima unazad smo radili na tome i prošli smo čudan period. Od raznoraznih pritisaka sa tribina do javnosti. Mi nismo imali drugu opciju niti razgovarali sa nekim drugim osim sa Željkom. Normalno je da sednete i razgovarate o tome šta je bilo dobro i šta treba popraviti - zaključio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
iskren

28.04.2024 19:02

Čoravi je tipični primer čuvene izreke,ZAVADI PA VLADAJ uz pomoć politički mentora-Kako su došli do sponzorstva sa RUSIMA.Slučajno ih mentor upoznao i sproveo kao Srpski brend a Partizanu predao Kineze.