ISPUNIO NAM SE SAN DA SE VENČAMO NA DAN SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG: Bora i Milica se oglasili pred sklapanje crkvenog braka (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.05.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par nedavno je upriličio veliku svadbu povodom građanskog venčanja.

ISPUNIO NAM SE SAN DA SE VENČAMO NA DAN SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG: Bora i Milica se oglasili pred sklapanje crkvenog braka (FOTO)

Foto: printskrin pink tv

Bivši učesnici "Zadruge" Milica Kemez i Bora Santana , koji su u utorak sklopili građanski brak i organizovali gala svadbu o kojoj se danima prepričava, danas se venčavaju i u crvi, gde će se na večnu ljubav zavetovati pred Bogom.

- Jako nam je lepo, uživamo u svemu ovome, pozitivan stres - rekla je Milica za "Premijeru vikend specijal" uoči crkvenog venčanja, dok Bora nije krio sreću što se u crkvi venčavaju baš na praznik Svetog Vasilija Ostroškog.

 - Izabrali smo baš ovaj dan da se venčamo u crkvi gde sam se ja krstio, ispunilo nam se da se venčamo na Svetog Vasilija Ostroškog. Jedva čekam da nas pop venča i da blagoslov od crkve, što je nama najvažnije. Jedva čekamo da obavimo ovaj čin, da našu ljubav krunišemo i pred Bogom.

Republika

Foto: printskrin pink tv

Milica Kemez i Bora Santana danas i pred Bogom izgovaraju sudnonosno da

Bora se osvrnuo i na priče koje su kružile posle njihove svadbe od pre nekoliko dana.

- Ispoštovali su nas svi, ljudi koji nisu došli nisu nam javili da ne dolaze. Sve je super, svi su nas ispoštovali, sve je ispalo kako treba, stvarno je bilo fenomenalno. Tako lep trenutak neko želi da nam upropasti, pa se pisalo svašta, da smo mi nekome tražili nešto - pravdao se mladoženja, dok je mlada stavila fokus na to što je sve bilo bajkovito:

- Želela sam da izgleda to kao jedna bajka, tako je izgledalo, svi to kažu, tako su nas doživeli svi. Bez crkvenog to nije to, tako da danas ćemo i pred Bogom reći da, ja sam jako srećna zbog toga. Mnogi su zaplakali, naročito nakon što smo ušli uz dve prelepe numere, ali to su bile suze radosnice. Zaplakala sam kada sam videla tetku i sestru, ali sam ih zaustavila na vreme.

Kemezova je priznala da je njena ljubav sa Borom imala i brojna iskušenja, ali da su ih sva savladali i ipak opstali.

- Kod nas nema laži, nema prevare. Nismo govorili kako je kod nas cveće i bajka, kada smo se svađali, svađali smo se, imali smo skandale, nismo se folirali, zato nas narod i voli. Nama je lepo i sigurna sam da će tako i ostati - zaključila je Milica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading