BORA SANTANA GOSTIMA TRAŽIO PO 500 EVRA: Za svadbu imao neobične zahteve, prijateljima žestoko zapretio!

Autor:

Zabava

09.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana i Milica Kemez su ozbiljno profitirali na svadbi zbog njegovog zahteva.

BORA SANTANA GOSTIMA TRAŽIO PO 500 EVRA: Za svadbu imao neobične zahteve, prijateljima žestoko zapretio!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Kemez i Bora Santana

Bivši učesnici rijalitija, sada voditelji, Bora Santana i Milica Kemez, nedavno su u Beogradu organizovali spektakularnu svadbu koja je privukla pažnju javnosti. Osim što su okupili pola estrade, mladenci su otkrili da su na svadbi dobili neobične poklone od svojih gostiju.

Gosti na svadbi, umesto uobičajenih poklona, odlučili su se za nešto drugačije - poklanjanje novčanih iznosa. Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste visina tih iznosa. Jedan od svatova otkrio je da je dobio specifičan zahtev od mladoženje - da donese "ljubičastu" novčanicu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Kemez i Bora Santana

 

- Kada me je pozvao na svadbu rekao je: "Od tebe očekujem jednu ljubičastu. Nemoj da se brukaš da daš manje od toga" - ispričao je za Informer jedan od gostiju koji je ispoštovao Borin zahtev, ali je insistirao na anonimnosti.

Kako je istakao, Bora je i ostalim gostima isto rekao:

- Dok smo sedeli za stolom, šalili smo se da Bora i Milica neće moći da prebroje koverte jer se niko od prisutnih gostiju nije pojavio sa poklonom. Jedan od njih je dobacio: "Meni je rekao da donesem 500 evra", a onda su svi za stolom potvrdili to isto.

Svadba je okupila oko 300 gostiju, a atmosfera je bila svečana i vesela. Mladenci su se potrudili da njihov najvažniji dan bude za pamćenje, a čini se da im je to i uspelo, s obzirom na brojne poznate ličnosti koje su prisustvovale ovom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading