MIJAILOVIĆ GOVORIO O POJAČANJIMA ZA SLEDEĆU SEZONU: Prvi čovek Partizana otkrio šta je prioritet!

Autor:

Sport

28.04.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Prošle godine je tržište bilo teško, nismo mogli da nađemo igrače koje možemo da platimo'' - jasan je Ostoja.

MIJAILOVIĆ GOVORIO O POJAČANJIMA ZA SLEDEĆU SEZONU: Prvi čovek Partizana otkrio šta je prioritet!

Foto: Starsport

Nakon produženja ugovora sa trenerom Željkom Obradovićem, fokus Partizana se sada preusmerava ka potencijalnim pojačanjima za narednu sezonu. O tome je govorio predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, u gostovanju na TV Prva.

 - Biće zvučnih pojačanja - rekao je Ostoja, a potom naglasio.

- Gledaćemo i ka srpskim igračima uz to da se oformi ekipa koja će se boriti za trofeje - naveo je Mijailović.

Predsednik Partizana istakao je da će prioritet biti razgovori sa trenutnim članovima ekipe, čije ugovore ističu na kraju sezone.

- Naravno, prioritet su igrači koji su trenutno u ekipi, to su dobri momci sa kojim želimo da sednemo i razgovaramo - istakao je prvi čovek crno-belih.

Mijailović je dotakao i situaciju od prošlog leta, ističući da klub nije prestao sa radom na pojačanjima, uprkos izazovima na tržištu. Posebno je naglasio težak položaj u kojem se klub našao nakon situacije sa Nikolom Mirotićem.

- Nismo prestali da radimo na pojačanijma. Važno je da to radimo na vreme. Prošle godine je tržište bilo teško, nismo mogli da nađemo igrače koje možemo da platimo. Zoran Savić radi sa skauting službom, ali ne bih sada o tome. Biće pojačanja uskoro. Mogu da nagađaju, ali neću da govorim unapred o stvarima - zaključio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading