MALI KALEMEGDAN PODRHTAVA! Delije u TRANSU: Miloš Teodosić STIŽE u Crvenu zvezdu Meridianbet?

Autor:

Sport

05.07.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da će iskusni plej konačno zaigrati za klub koji voli.

MALI KALEMEGDAN PODRHTAVA! Delije u TRANSU: Miloš Teodosić STIŽE u Crvenu zvezdu Meridianbet?

Foto: Profimedia

Detonacija na Malom Kalemegdanu - Miloš Teodosić na pragu je Crvene zvezde Meridianbet i veoma brzo potpis će biti ozvaničen!

Prema poslednjim informacijama koje je plasirao "Sportski žurnal", Teodosić bi svakog trenutka mogao da bude predstavljen u crveno-belom dresu.

Legendarni kapiten reprezentacije Srbije, nekadašnji MVP Evrolige i bez dileme jedan od najvećih mađioničara sa loptom u poslednje dve decenije evropske košarke, novi je igrač Crvene zvezde. U trenutku dok ovo pišemo možda još nije, ali onda će biti danas, eventualno sutra - navodi se u današnjem štampanom izdanju "Sportskog žurnala".

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

 

Već godinama se priča o dolasku Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu, klub za koji navija, ali se "kockice nisu poklopile" zbog njegovog ugovora sa Virtusom. Sam igrač nikada nije krio da želi na Mali Kalemegdan, pa je tako jednom prilikom, pre osam godina, istakao:

- Više puta sam ponovio da bih voleo da zaigram za klub koji volim, ali da sklonimo emocije na stranu, još uvek je rano za mene kao košarkaša da se vraćam u Srbiju. Ipak, nadam se i iskreno priželjkujem da zaigram za crveno-bele.

Deluje da su sada svi uslovi postignuti, te da će Teo konačno imati priliku da obuče dres kluba koji voli.

Podsetimo, Teodosić je karijeru započeo u Studentu iz Valjeva, potom je bio u Metalcu, a prvi put na ozbiljnoj sceni primećen je u dresu FMP Železnika. Potom je 2007. godine otišao u Olimpijakos, a igrao je još za CSKA Moskvu, Los Anđeles Kliperse i Virtus u kom je od 2019. Prethodne sezone je imao preko deset poena i skoro šest asistencija u Evroligi u dresu tima iz Bolonje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading