SLOBODA MIĆALOVIĆ NA SNIMKU POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO JE HTELA: Mreže su se USIJALE, svi se pitaju KAKO? (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

27.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović važi za jednu od naših najlepših glumica.

SLOBODA MIĆALOVIĆ NA SNIMKU POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO JE HTELA: Mreže su se USIJALE, svi se pitaju KAKO? (VIDEO)

Foto: Instagram-sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović, popularna glumica sa prostora Balkana, nedavno je privukla pažnju javnosti svojom posvećenošću belim košuljama. Ova poznata glumica se vodi čuvenom izjavom Elizabet Tejlor, koja je istakla da "svaka žena treba da ima sjajnu belu košulju u svojoj garderobi". Mićalovićeva je očigledno prigrlila ovu tezu i svojim stilom i izgledom promoviše ovaj klasični komad odeće.
 
 

Bela košulja - večni komad

 
Bela košulja je postala simbol elegancije i stila, a Mićalovićeva je izabrala model oversajzd kroja, koji je u poslednje vreme apsolutni hit. Ovaj komad odeće može se nositi na različite načine i prilagoditi različitim prilikama. Možete je nositi uz farmericu za ležerniji izgled ili je kombinovati sa suknjom ili pantalonama za poslovnu varijantu. Takođe, preko bele košulje možete obući sako i dobiti savršenu poslovnu kombinaciju.
 
Sloboda Mićalović je svojim stilom pokazala da bela košulja nikada ne izlazi iz mode i da je univerzalni komad koji može da se prilagodi različitim prilikama i stilovima. Njen izbor oversajzd modela dodatno naglašava trendove i stilsku svest koju ova glumica poseduje.
 
Ovaj klasični komad odeće može se nositi na različite načine i predstavlja simbol elegancije i stila. Mićalovićeva je svojim izborom oversajzd modela dodatno istakla aktuelne modne trendove, dok je istovremeno naglasila praktičnost i univerzalnost bele košulje.

Ono što su svi primetili jeste njena fantastična figura

Mnogi njeni fanovi komentarišu da su upravo njene savršeno građene noge ono što je kod nje fantastično. 
 
Na ovom snimku je pokazala kako one izgledaju, te je mnoge oduševila: 
 
Sloboda nam je pokazala koliko žena može biti elegatna i zgodna bez preteranog forsiranja trendova. Njena fantastična figura i stilom oblačenja je za svaku pohvalu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 
 

Komentari (0)

Loading