ŽELIM DA SUPRUGA VODI LJUBAV S MOJIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM: Ali, to nije sve, maštam i o OVOME!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

09.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Britanac ima seksualnu fantaziju koja bi mogla da ga košta braka, ali kako kaže, nikako ne može da je izbaci iz glave.

ŽELIM DA SUPRUGA VODI LJUBAV S MOJIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM: Ali, to nije sve, maštam i o OVOME!

Foto: Shutterstock

- Ja imam 44, a moja supruga 41 godinu. Zajedno smo duže od decenije i uvek smo bili spremni za eksperimentisanje u krevetu. Međutim, u poslednje vreme smo upali u kolotečinu, i dosadila mi je upotreba igračaka ili malo "spnkinga" - priča on i nastavlja:

- Moj najbolji prijatelj je nedavno proslavio 40 rođendan, i porodica mu je organizovala slavlje u lokalnom klubu. Posle nekoliko pića moja supruga i on su se odlično zabavljali na plesnom podijumu i flertovali su otvoreno jedno s drugim. 

Muškarac priznaje da mu to nije smetalo, jer kako napominje, on nije ljubomoran tip.

- A naredne noći sam imao najvreliji san u životu. Sanjao sam da njih dvoje vode ljubav. Kada sam otvorio oči bio sam toliko uzbuđen da sam probudio ženu i imao intimni odnos sa njom. Od tada te scene nikako ne mogu da izbacim iz glave, i sve vreme razmišljam kako bi njihov odnos izgledao u stvarnom životu - iskren je Englez.

Foto: shutterstock

Ispunjavanje fantazija može da bude veoma opasno

- I supruga je primetila da se nešto dešava i rekla mi je da sam sada u krevetu prava oluja, i pitala me je šta je to ušlo u mene. A ja ne znam kako da joj kažem da bih voleo da gledam mog prijatelja i nju kako vode ljubav, ili da sa njima učestvujem u "trojci". Prilično sam siguran da bi moj prijatelj prihvatio taj predlog, ali ne znam kako da to kažem ženi. Da li će ona misliti da sam nastran - pita se Britanac.

Odgovor psihologa:

Ovde nema lakog odgovora. Oboje morate da budete 100 odsto sigurni da je to ono što želite, jer sva moguća osećanja su ovde uključena.

Imajte u vidu i da je ostvarivanje fantazija u realnom životu često veoma opasno.

Možda biste mogli da razmislite o nekoj sugurnijoj opciji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading