BEŽITE OD NJIH KO ĐAVO OD KRSTA: Najgori muževi se rađaju u ovim horoskopskim znakovima

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

09.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mnogim kulturama se životni partneri biraju i na osnovu natalnih karata, a uvek, naravno, postoje horoskopski znakovi koji predstavljaju loš "materijal" za brak.

BEŽITE OD NJIH KO ĐAVO OD KRSTA: Najgori muževi se rađaju u ovim horoskopskim znakovima

Foto: Shutterstock

Mnogi će posle raspada braka reći: Eh, da sam znala, znao...

Ukoliko verujete u horoskop, onda će vas sigurno zanimati u kojim znakovima se rađaju najgori muževi

Nema sumnje da brak nije baš tako jednostavan, međutim ukoliko u njega "uplovite" zajedno sa muškarcem koji je rođen u znaku Ribe, Device ili Bika, sudeći po astrolozima, tek tada vas čeka prava borba. 

Ribe

Ribe se često katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka poznati su po svom beskrajnom razumevanju i osetljivosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe za život.

Na žalost, često naiđu na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu i zbog toga su neverovatno nesigurne.

Foto: shutterstock

Koje horoskopske znakove treba da izbegavate?

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device počinju da pokazuju svoje slabosti vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se „obezbedile“.
Vole da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su veliki karijeristi i umeju da stave posao ispred braka i dece. Oni su odgovorni i mogu da ostanu do kasno u kancelariji zbog posla, umesto da provedu prijatno veče sa suprugom. Istovremeno su pravi hedonisti, poznati su po svojoj galantnosti, koja osvaja partnera.

Mogu da je obasipaju skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće dati ono najvrednije – vreme za ženu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading