EKSPLODIRALA "BOMBA" NA MALOM KALEMEGDANU: Miloš Teodosić ZVANIČNO u Crvenoj zvezdi Meridianbet!

Autor:

Sport

11.07.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni srpski košarkaš u crveno-belom dresu.

EKSPLODIRALA "BOMBA" NA MALOM KALEMEGDANU: Miloš Teodosić ZVANIČNO u Crvenoj zvezdi Meridianbet!

Foto: Starsport

Plejmejker Virtusa Miloš Teodosić

Miloš Teodosić, proslavljeni reprezentativac Srbije i doskorašnji košarkaš Virtusa iz Bolonje, novo je pojačanje Crvene zvezde Meridianbet.

Dolazak momka rođenog u Valjevu crveno-beli su potvrdili na društvenim mrežama, pa je tako Teo, nakon Dejana Davidovca i Marka Simonovića, postao treće pojačanje šampiona Srbije.

Dugo je Teodosić figurirao kao potencijalno pojačanje ekipe koju sa klupe predvodi Duško Ivanović, a nakon višenedeljnih pregovora, Crvena zvezda Meridianbet je uspela da sve dogovori sa plejmejkerom, koji će naredne sezone nositi crveno-beli dres.

Organizator igre je prošle godine igrao Evroligu u dresu Virtusa, a za oko 20 minuta na terenu je u proseku beležio nešto više od deset poena, uz šest uspešnih dodavanja po utakmici.

Foto: Profimedia

Miloš Teodosić u dresu Virtusa

Karijeru je započeo u FMP-u, igrao je zatim i za čačanski Borac, kao i za Olimpijakos, CSKA iz Moskve, Los Anđeles Kliperse, odnosno legendarni tim iz Bolonje, u kom je proveo prethodne četiri sezone.

Videćemo kakvu će ulogu imati Miloš kod Duška Ivanovića, pošto je sa svojih 36 godina teško očekivati da bude prvi organizator igre. Ipak, Fakundo Kampaco i dalje nije zvanično otišao iz kluba, a čini bi se da bi Teo sa klupe bio odličan dodatak spoljnoj liniji Crvene zvezde Meridianbet.

Podsetimo, klub su do sada napustili Luka Vildoza, Hasan Martin, Ben Bentil i Džon Holand, a jasno je ovo nije kraj promenama na Malom Kalemegdanu. Mnogo toga će zavisiti i od odluke Nikole Mirotića gde će nastaviti karijeru, pošto je šampion Srbije jedna od potencijalnih destinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading