OBRADOVIĆ OSTAJE BEZ POJAČANJA: Dimitrijević NE DOLAZI u Partizan?!

Autor:

Sport

26.06.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti navijačima "parnog valjka".

OBRADOVIĆ OSTAJE BEZ POJAČANJA: Dimitrijević NE DOLAZI u Partizan?!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Nenad Dimitrijević, doskorašnji košarkaš Valensije na pozajmici u Uniksu, po svemu sudeći neće naredne sezone obući dres Partizana.

Iako se reprezentativac Severne Makedonije mesecima pominjao kao moguća akvizicija Partizana u letnjim mesecima, za njegove usluge su zainteresovani Bajern i Panatinaikos, pa deluje da je deklarisani navijač crno-belih sve dalje od prestonice Srbije.

Kako prenosi Telegraf, Dimitrijevića u svojim redovima želi Pablo Laso, novi trener Bajerna, pa se čini da je mladi plejmejker trenutno najbliži Minhenu.

Ovaj 25-godišnji plejmejker minule sezone je skrenuo pažnju na sebe sjajnim partijama u dresu Uniksa iz Kazanja, a čak je proglašen i za MVP VTB lige. 

Poznato je da je navijač Partizana, što on nikada nije krio, ali mu se želja da pred grebarima zaigra i dalje neće ispuniti.

Želim barem jednu sezonu u karijeri da odigram u Partizanu. Da osetim tu atmosferu i navijače. To mi je cilj. Ne znam kada, znam da će sve biti kako mora. Ali, jednom želim to da osetim, pre nego što se budem penzionisao - izjavio je Dimitrijević svojevremeno za "Mozzart sport".

Dimitrijević je svoju profesionalnu karijeru počeo 2016. u Huventudu, za koji je igrao pet godina. Zatim je usledila sezona u Valensiji, a onda selidba u Uniks iz Kazanja, gde je ostvario vrhunac karijere i postao najbolji igrač tamošnje lige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading