PARTIZAN U POTENCIJALNOM PROBLEMU: Učesnik fajnal- fora odvodi Egzuma?

Autor:

Sport

24.06.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par dana nakon što su osvojili AdmiralBet ABA ligu u KK Partizan već imaju razloga za brigu.

PARTIZAN U POTENCIJALNOM PROBLEMU: Učesnik fajnal- fora odvodi Egzuma?

Foto: Starsport

Ljubimac grobara Dante Egzum

Dante Egzum ima sjajnu sezonu iza sebe, a pored interesovanja Panatinaikosa, i učesnik fajnal-fora Evrolige Monako ozbiljno je zagrizao da ga dovede u svoje redove.

 

 

Tim iz Kneževine je osvojio šampionat Francuske, poražen je u polufinalu Evrolige od Olimpijakosa, au sledeću godinu ulazi s ambicijama da napravi i korak više.

Saša Obradović nije u najboljim odnosima s prvom zvezdom tima Majkom Džejmsom koji je na izlaznim vratima kluba, a australijski plejmejker viđen je kao idealna zamena.   

Nekadašnji peti pik na NBA draftu igrao je fenomenalno za Partizan, prosečno je beležio 12 poena i 4 asistencije za crno-bele, kojima će njegov ostanak sigurno biti jedan od glavnih ciljeva ovog leta.

Turbulentno letom očekuje upravu Partizana, apetiti su porasli, i sigurno će želeti da zadrže okosnicu tima, kao i da uz par pojačanja napadnu sve trofeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading