NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Partizanov lider se obratio sudijama!

Autor:

Sport

13.06.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli trijumfom započeli finalnu seriju regionalnog takmičenja.

NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Partizanov lider se obratio sudijama!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Dante Egzum

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet u Štark areni rezultatom 88:80. Na taj način, crno-beli su poveli sa 1:0 u finalu AdmiralBet ABA lige, a meč broj 2 igra se u četvrtak, u isto vreme na istom mestu.

Pobednički sastav predvodio je Zek Ledej sa 24 poena, dok je Panter dodao 19. U redovima branioca prstena istakli su se Kampaco sa dabl-dabl učinkom od 18 koševa i deset asistencija, dok je Dobrić ubacio 17. 

Svoje viđenje utakmice izneo je i jedan od lidera crno-belih Dante Egzum.

Republika

Foto: Starsport

Dante Egzum

- Drago mi je što smo pobedili, bilo je drame u završnici, ali to je košarka. Crvena zvezda dobro trči, imali su nekoliko lakih poena u drugom poluvremenu - rekao je Egzum, a zatim se osvrnuo na probleme sa faulovima zbog kojih je imao manju minutažu u drugom poluvremenu:

- Njihov kriterijum je bio takav, pričao sam sa sudijama, želeli su da kontrolišu meč, a mi kao igrači moramo da se prilagodimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading