RADONJIĆ SE IZVINJAVAO ZBOG BRUKE, ALI... Gazda Panate najavio OTKAZ!

Autor:

Sport

31.12.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani pred crnogorskim stručnjakom.

RADONJIĆ SE IZVINJAVAO ZBOG BRUKE, ALI... Gazda Panate najavio OTKAZ!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Olimpijakos je sinoć deklasirao Panatinaikos u OAKA areni rezultatom 95:71. Gosti iz Pireja su briljirali u 16. kolu Evrolige, a trener Zelenih Dejan Radonjić se vidno razočaran zahvalio navijačima na podršci i uputio im izvinjenje.

- Moje izvinjenje svima za ovu utakmicu, ovim navijačima, a došlo ih je 20.000 da nas bodri. Izuzev prvih par minuta, ostatak susreta je bio veoma loš. Olimpijakos je to iskoristio, imao kontrolu. Teško je pomiriti se sa ovom slikom. Nismo se borili. Moramo da analiziramo utakmicu, pričamo. Veoma je čudno igrati 30 minuta bez faula - rekao je bivši šef struke Crvene zvezde.

Na društvenim mrežama se posle utakmice oglasio i prvi čovek Atinjana Dimitrios Janakopulos i preuzeo odgovornost za poraz.

- Kada već niko nema petlju da se izvini svetu ili klubu što su bili pregaženi juče, ja ću. Uz neophodne promene i podršku OAKE vratićemo se gde pripadamo. Na vrhu - rekao je Janakopulos.

Kako stoje stvari, ekipi iz OAKA arene slede nove promene. Od danas članovi Evrolige mogu da potpisuju igrače drugih klubova iz elitnog takmičenja, sve do 9. januara u 18.00, dan pred 18. kolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading