PRVAK SVETA SA SRBIJOM PRED NOVIM ANGAŽMANOM! Paunović glavni kandidat za klupu portugalskog velikana!

Autor:

Sport

31.03.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalci tvrde da je blizu.

PRVAK SVETA SA SRBIJOM PRED NOVIM ANGAŽMANOM! Paunović glavni kandidat za klupu portugalskog velikana!

Foto: Starsport

Veljko Paunović

Veljko Paunović - Potencijalni novi trener Brage

Srpski trener Veljko Paunović, koji je bez posla od decembra prošle godine nakon rastanka sa Čivasom iz Gvadalahare, može se uskoro naći na vrhuncu svoje trenerske karijere. Prema prestižnom portugalskom izvoru "O Žogo", srpski stručnjak je jedan od dvojice kandidata za novog trenera Brage.

Uspesi u karijeri

Paunović je započeo kao selektor mlađih kategorija Srbije, a vrhunac njegove karijere do sada bio je osvajanje titule prvaka sveta sa U20 selekcijom 2015. godine. Ovo je bio istorijski uspeh za srpski fudbal i Paunović je dobio priznanje širom sveta za svoj trenerski rad.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Veljko Paunović

Kandidat za novog trenera


Aktuelni trener Artur Žorž će napustiti Bragu nakon utakmice sa Portimonenseom kako bi prešao u Botafogo, otvarajući tako mesto na klupi tima. Uprava kluba već je stupila u kontakt sa srpskim trenerom, iako je prvi izbor Danijel Sousa, kojeg koči važeći ugovor sa svojim trenutnim klubom. Paunović, koji je slobodan agent, mogao bi odmah preuzeti vođenje prvog tima Brage, a uz njega bi mogao doći i bivši portugalski fudbaler Nuno Gomeš, koji je bio deo njegovog stručnog štaba u prethodnim klubovima.

Iskustvo i perspektiva

Paunović ima bogato iskustvo u vođenju timova kao što su Čikago i Reding, a njegova perspektiva i pristup igri mogli bi doneti novi zamah Bragi u portugalskoj ligi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading