MILOŠ VAZURA O VREĐANJU PREDSEDNIKA: "Takvo ponašanje nije MORALNO i pošteno"! Crno-beli DOBILI MILIONE od DRŽAVE za Evropu!

Autor:

Sport

29.03.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Posebnu zahvalnost izražavamo državi", istakao je generalni direktor Partizana

MILOŠ VAZURA O VREĐANJU PREDSEDNIKA: "Takvo ponašanje nije MORALNO i pošteno"! Crno-beli DOBILI MILIONE od DRŽAVE za Evropu!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Posle sinoćnjeg skandiranja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na košarkaškoj utakmici Olimpijakosa i Partizana, te mnogorbrojnih ispada na mečevima fudbalske sekcije kluba, oglasio se generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

On je saopštenjem osudio skandiranje protiv predsednika države Aleksandra Vučića.


- U ime FK Partizan želim da osudim vređanje predsednika Republike Srbije - Aleksandra Vučića.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Uvek smo osuđivali i uvek ćemo osuđivati deo navijača koji to čine, jer to nanosi štetu ugledu i interesima kluba.


Takvo ponašanje nije moralno i pošteno, jer nam Aleksandar Vučić, prethodnih 10 godina nesebično pomaže i pokazuje veliku predusretljivost u rešavanju finansijskih i svih drugih problema, a posebno u delu u kojem omogućava da dobijemo licence za evropska takmičenja, gde predstavljamo Srbiju.

Posebnu zahvalnost izražavamo državi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, koja je i ove godine to učinio", stoji u saopštenju FK Partizan -
rekao je Miloš Vazura. 

Crno-belima je inače danas Fudbalski savez Srbije prosledio novac koji im je namenila Vlada Srbije, javlja Žurnal. U kasu Partizana slilo se 3.200.000 evra, što bi trebalo da pokrije veći deo dugovanja, dok za ostatak moraju da se pobrinu čelnici kluba iz Humske 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran

29.03.2024 17:57

Licno Vucic je kriv za posrtanje partizana koga nam je poslao u u upravu Belivuk-Sale mutavi ti ljudi su se pitali u klubu,pametnome dosta a zvezi Gazprom nama Belivuk i Sale mutavi...