PEĐA MIJATOVIĆ UVEREN: Zvezdini navijači me VOLE zbog TOGA!

Autor:

Sport

29.03.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikad nisu imali nijedan ružan komentar prema meni"

PEĐA MIJATOVIĆ UVEREN: Zvezdini navijači me VOLE zbog TOGA!

Foto: Starsport

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović nedavno je bio gost u emisiji "Šta sam tebi & ko sam sebi" na kanalu K1, gde je otkrio mnoge zanimljive detalje iz svoje karijere. Jedna od tema koje se dotakao bila je i njegova veza sa navijačima Crvene zvezde. Mijatović je istakao da su ga navijači Zvezde voleli, a kao dokaz naveo je svoje iskustvo na utakmicama reprezentacije

Ja sam poštovao navijače i mogu ti reći da su me navijači poštovali. A znaš kad sam to spoznao prvi put? Na utakmicama reprezentacije. Kad igramo na Marakani, pa kad navijači Zvezde koji dođu na stadion da bodre rerezentaciju, nikad nisu imali nijedan ružan komentar prema meni - rekao je Mijatović.

Potom je istakao da je ključ uzajamnog poštovanja bio u tome što nikada, nakon postignutog gola protiv Crvene zvezde, nije išao da provocira njihove navijače. 

Republika

Foto: Profimedia/AFP

Mijatović u dresu reprezentacije

A ja sam bio i kapiten Partizana i uvek govorim da sam partizanovac. Ali uvek je bilo to neko lepo poštovanje. Znaš li zašto? Zato što nikada kad sam dao gol Zvezdi nisam išao da ih provociram. I onda ljudi to poštuju. Navijači drugog kluba to poštuju. Dao si im gol, raduješ se sa svojima, ali ne ideš nešto da se obraćaš drugim navijačima kako si ti, ustvari, nešto moćan. Dovoljno im je muke što su primili gol - rekao je bivši reprezentativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading