ZGODNA PLAVUŠA ISKORIŠĆAVA MUŽA FUDBALERA: Moj čovek ne sme da ima MANJU platu od...

Autor:

Sport

28.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

sdadas

ZGODNA PLAVUŠA ISKORIŠĆAVA MUŽA FUDBALERA: Moj čovek ne sme da ima MANJU platu od...

Foto: Instagram/ mademoiselle.anna

Ana Zubkova - Model i kontroverzne Izjave

Ana Zubkova, supruga reprezentativca Ukrajine Aleksandra Zubkova, privlači pažnju javnosti svojim izjavama, ali i svojom atraktivnošću. Poznata i kao model koji je nekada pozirao za časopis "Plejboj", Ana je svojom nedavnom izjavom izazvala veliku pažnju.

Šokantna Izjava o Zaradi Partnera

Jednom prilikom Ana je izjavila da ne bi mogla da bude sa čovekom koji zarađuje manje od 10.000 evra mesečno. Ova izjava je izazvala različite reakcije u javnosti, a Ana je dodatno šokirala svojom otvorenošću. Rekla je: "Ne bih mogla da budem sa čovekom koji ne zarađuje veliki novac. Ili zarađuje premalo. I šta? Pitate se koja plata za mog čoveka bi bila normalna? Recimo 10 hiljada evra."

Privlačnost i Kontroverze


Par je zajedno od 2017. godine, 2019. su se venčali, a 2021. dobili ćerku. Ana je poznata po svojoj privlačnosti i uspešnoj karijeri modela. Njen javni imidž je kombinacija glamura i kontroverze, što je čini interesantnom ličnošću za medije i javnost.

Popularnost na Društvenim Mrežama

Pored svoje modeling karijere, Ana Zubkova je aktivna i na društvenim mrežama. Njeni profili su popularni među pratiocima, uglavnom muškarcima, koji prate njene modne izbore, svakodnevni život, a pre svega naravno "vruće" slike koje kači. Njena javna figura kombinuje glamur i otvorenost, što je čini interesantnom temom za medije i javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading