NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Na početku sezone je došlo do prekida saradnje, sada ga je uprava promovisala u novog-starog šefa stručnog štaba!

Autor:

Sport

28.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenerska vrteška.

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Na početku sezone je došlo do prekida saradnje, sada ga je uprava promovisala u novog-starog šefa stručnog štaba!

Foto: FK Borac Šajkaš

Prošlosezonski vicešampion Srpske lige Vojvodina nije najbolje ušao u novu sezonu, pred početak iste je promovisan novi trener, ali je bilo potrebno određeno vreme da se uhvati pravi ritam.

Republika

Loš start Borca iz Šajkaša u novoj sezoni doveo je do promene trenera, ekipu je preuzeo Duško Podgorelac krajem meseca septembra. Bilo je novom šefu stručnog štaba potrebno određeno vreme da igrači shvate njegove zadatke, pred sam kraj zimske pauze napravljena je dobra serija što je dovelo do bodovnog salda na koti 19, odnosno plasmana na deveto mesto nakon prvog dela prvenstva.

Na startu prolećnog dela zabeležena su dva vezana trijumfa, ali je nakon toga napravljen i niz od isto toliko poraza, što je dovelo do određenih promena. Šef stručnog štaba, Podgorelac odlučio je da podnese ostavku na mesto trenera. 

Republika

Foto: Ilovezrenjanin.com/printscreen

Progorelac je "bivši"

Brzom reakcijom uprave dogovorena je nova saradnja sa Nebojšom Filipovićem, koji se vraća u Šajkaš na klupu Borca. Reč je o dobro poznatom licu, pod njegovim vođstvom ekipa je stigla do dva visoka plasmana (3. mesto pre dve godine, odnosno 2. mesto prošle sezone). 

Nebojša je započeo i aktuelno prvenstvo na klupi Borca, ali je nakon dva remija u uvodna dva kola sezone odlučio da se povuče sa mesta šefa stručnog štaba. Sada se vraća u dobro poznatu sredinu, upoznat je sa igračima, sa klubom i uslovima, pa se već za vikend očekuje da se vide i rezultati na terenu.

Povratnički debi na klupi Filipović će imati za vikend kada Borac dočekuje aktuelnog lidera, sastav Slovena iz Rume. Meč koji neće biti ni malo lak za domaćina, ali se obično nakon promene trenera očekuje i reakcija igrača, pa se može očekivati jako zanimljiv duel.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading