ZONAŠ SIGURAN ZA PROLAZ U POLUFINALE: Rubin nakon ispadana iz kupa sve resurse osmerava na borbu za viši rang!

Autor:

Sport

28.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Trstenika nastavlja borbu za trofej.

ZONAŠ SIGURAN ZA PROLAZ U POLUFINALE: Rubin nakon ispadana iz kupa sve resurse osmerava na borbu za viši rang!

Foto: FK Trstenik PPT

U okviru četvrtfinala kupa FS Rasinskog okruga ekipa Rubina (Donji Stupanj) ugostila je sastav Trstenika PPT. Domaćin susreta se takmiči u okviru Prve rasinske okružne lige, gde se bori za plasman u viši rang takmičenja, dok se gosti sa istim ambicijama takmiče u okviru Zone Zapad.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva gosti su u ligi na četiri utakmice osvojili isto toliko bodova, dok su domaći na "skeneru" od jednog meča manje, bodovni saldo obogatili sa sedam bodova.

Već u uvodnim minutima se videla određena razlika u igri, imajući u vidu da su gosti u višem rangu, i da je sve dosta ozbiljnije po pitanju organizacije i obaveza. Od samog starta su izabranici Milana Milića krenuli ozbiljno, rešeni da ne dozvole iznenađenje.

Na isteku devetog minuta Filip Matović je doveo Trstenik u prednost. Desetak mintua kasnije Petar Asentijević duplirao je vođstvo gostiju. Trgli su se malo domaći nakon dva brza gola rivala, ali nisu uspevali da kreiraju ozbiljnu šansu pred golmanom Igićem.

Gosti su mirno kontrolisali loptu, bez previše rizika, i do odlaska na odmor su zadržali prednost od dva gola razlike.  Drugi deo meča doneo nam je identičnu situaciju na terenu.

Igrao se 57. minut kada je Nikola Miljković uvećao prednost kluba iz Trstenika na 3:0. Tada je već pitanje pobednika u velikoj meri bilo rešeno, što je dodatno opustilo igru.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka domaćin je uspeo da ublaži poraz preko Stefana Filipovića koji je 15-tak minuta pre kraja utakmice pogodio za konačnih 3:1 u korist Trstenika.

Rubin (Donji Stupanj) - Trstenik PPT 1:3 (0:2)

Rubin: N. Filipović. S. Filipović, M. Nikolić (od 26' Petrović), Stevanović, A. Nikolić, Lisinac (od 46' Čović), Milić, Jovanović, Azdejković (od 84' P. Nikolić), Ugrinić (od 68' Karić), Pršić

Trstenik PPT: Igić, Aksentijević (od 81' Nestorović), Ratković, Pecić, Matović (od 67' Terzić), Miljković (od 81' Đurić), Pajić, Đorđević (od 81' Batoćanin), Grujić (od 67' Savić), Đonić, Smiljković 

Nastavlja Trstenik pohod na pehar u kupu, ali u isto vreme će voditi i bitku za što bolji plasman u ligi, dok se Rubin sada okreće samo prvenstvu i borbi za plasman u zonski rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading