VREMENSKI USLOVI ZA PAMĆENJE: Tim iz Kalenića se odlično snašao na teškom gostovanju u Zdravčićima! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti stigli do jako bitnog trijumfa!

VREMENSKI USLOVI ZA PAMĆENJE: Tim iz Kalenića se odlično snašao na teškom gostovanju u Zdravčićima! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

U okviru 19. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Omladinca (Zdravčići) ugostila je sastav Jedinstva iz Kalenića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devetog mesta na tabeli (21 osvojen bod), dok su gosti šest bodova manje bili na deobi 13. pozicije u ligi.

Republika

Vremenski uslovi na "Lužniki Areni" u Zdravčićima iznenadili su sve prisutne, snežne padavine otežavale su igru, što je u velikoj meri uticalo na broj prilika pred oba gola.

Uvodnih 20-tak viđena je inicijativa domaćina, mogao je sastav Omladinca do vođstva nakon odlične akcije, ali je lopta završila na prečki. Ubrzo je kreirana i zicer situacija, ali je golman Jedinstva, Sinđelić odlično reagovao. 

Do odlaska na odmor beležimo par poluprilika na obe strane, ali promene rezultata nije bilo. Za vreme pauze u redovima Jedinstva izvršene su dve promene, dok su gosti nastavili sa startnih 11.

Na isteku 53. minuta odličan pogodak viđen je od strane gostujuće ekipe, Mihailo Dumanjić je perfektnim lob udarcem savladao golmana Ivanovića, 1:0 za Jedinstvo.

Pokušali su domaći nakon toga visokim presingom da stignu do izjednačenja, pomerili su linije visoko, ali je to samo ostavilo prostora rivalu za kontranapade. Igrao se 76. minut kada je popularni "Mita gol" nakon brze tranzicije duplirao prednost Jedinstva, 2:0.

 

 

Nakon drugog pogotka domaći su dosta pali, gosti su mirno odrađivali posao, što je dovelo do toga da ne bude većih uzbuđenja pred golovima. Sastav Jedinstva je na ovom susretu pokazao da će se i poslednjim atomom snage boriti za opstanak u ligi, i da ništa i dalje nije izgubljeno.

Omladinac (Zdravčići) - Jedinstvo (Kalenić) 0:2 (0:0)

Omladinac: Ivanović, Spasojević (od 84' Lazić), Aleksić, Marić, Cvijetić, Radišić (od 68' Jovanović), Murić (od 58' Mitrović), Krečković, Nikolić (od 84' Šuljagić), Kovačević, Ilić

Jedinstvo: Sinđelić, N. Vilimanović (od 61' Golubović), Vujović, Jovičić, Vukosavić, Bogdanović (od 61' Bakić), Vujić, Dumanjić, Đokić (od 46' S. Vilimanović), Mićović (od 77' Milićević), Ćosić (od 46' Draškić)

U sledećem kolu ekipu Jedinstva očekuje jako težak meč protiv prošlogodišnjeg zonaša, u Kalenić stiže sastav Lazarice, dok Omladinac gostuje Tari iz Kremne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading