ORLOVIMA "POLOMLJENA KRILA" U RESAVICI: Domaćin je ostvario trijumf, ali da se desio i bilo koji drugi ishod, ne bi bilo nezasluženo!

Autor:

Sport

27.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Jasenova se odlično pokazao, ali Rembas je bio bolji "za dva gola".

ORLOVIMA "POLOMLJENA KRILA" U RESAVICI: Domaćin je ostvario trijumf, ali da se desio i bilo koji drugi ishod, ne bi bilo nezasluženo!

Foto: FK Majdevo-Kupci

U okviru 19. kola Zone Zapad ekipa Rembasa iz Resavice ugostila je sastav Orlova iz Jasenova, domaći tim je u ovaj meč ušao sa petom mesta (25 osvojenih bodova), dok su gosti sa dva boda manje bili na šestoj poziciji u ligi.

Republika

Domaćin je u tri uvodna kola prolećnog dela prvenstva osvojio pet bodova, dok su gosti bili na maksimalnih devet, što nam je garantovalo odličan meč, što se i videlo od prvog minuta. 

Od samog starta domaći su imali više loptu u nogama, izašli su visoko, u konstantni presing i stvorili su par izglednih prilika, nakon jedne su stigli do vođstva. Na isteku 12. minuta Dušan Đorđević je savladao golmana Dragutinovića, 1:0 za Rembas. 

Bili su konkretniji domaći, u par navrata su mogli du dupliranja prednosti, ali je čuvar mreže Orlova, Dragutinović uspeo da sačuva svoju mrežu, pa se na pauzu otišlo sa minimalnim vođstvom domaćina.

 

 

Na startu drugog poluvremena gosti su izašli visoko, pritisli su domaćina, ali su nakon odlične kontre fudbaleri Rembasa stigli u situaciju za novi gol, zbog starta u kaznenom prostoru dosuđen je penal za tim iz Resavice. Siguran "sa kreča" bio je Davor Milutinović, 2:0.

Krenuli su gosti nakon toga na sve ili ništa, dok se domaćin malo povukao i čekao je opet priliku za brzu tranziciju. U 65. minutu dosuđen je novi kazneni udarac, ovoga puta u korist Orlova, isti je u pogodak pretvorio kapiten Milo Mićunović, 2:1. 

Nakon prvog gola za goste viđena je prava takmičarska utakmica, trošio se svaki atom snage za svaku loptu, pa je publika samo da uživa u potezima na terenu. U 78. minutu u velikoj meri rešeno je pitanje pobednika, rezervista Nikola Jovanović je iz slboodnog udarca postavio konačnih 3:1 u korist Rembasa. 

Rembas (Resavica) - Orlovi (Jasenovo) 3:1 (1:0)

Rembas: Vasić, Milutinović, Ristić, Milošević (od 92' Dimitrijević), Bogdanović (od 92' L. Đorđević), D. Đorđević (od 92' I. Đorđević), J. jovanović, Dimitrijević, L. Jovanović (od 68' Nešić), Živković (od 46' N. Jovanović), B. Jovanović

Orlovi: Dragutinović, Vojinović, Živić, Gojković, Popović, Mićunović, L. Pavlović (od 57' Cvetković), Mihajlović (od 46' Goljović), Vučić (od 46' Maletić), Vukajlović, M. Pavlović

U sledećem kolu u Jasenovo stiže ekipa Juhora (Glavinci), dok sastav Rembasa ide na noge Vinogradaru iz Zleginja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading