EKIPA IZ JAŠE TOMIĆ IDE KUĆI BEZ BODOVA: Mladost se vratila na pobednički kolosek!

Autor:

Sport

27.03.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje pobednika rešeno je u razmaku od samo dva minuta.

EKIPA IZ JAŠE TOMIĆ IDE KUĆI BEZ BODOVA: Mladost se vratila na pobednički kolosek!

Foto: FK Mladost Banatski Despotovac

U okviru 19. kola PFL-a Zrenjanin ekipa Mladosti iz Banatskog Despotovca ugostila je sastav Radničkog 1911 (Jaša Tomić). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (28 osvojenih bodova), dok su gosti sa 15 osvojenih bodova bili na 13. mestu.

Republika

Domaćin je nakon prošlonedeljnog neuspeha na domaćem terenu želeo da se što pre vrati na pobednički kolosek, dok su gosti već dugo bez trijumfa, pa je svaki sledeći meč za njih "finale", i traži se izlazak iz rezultatske krize.

Od prvog minuta jako sadržajan meč, pun borbe, već u uvodnim minutima domaći su u par navrata pretili, ali je lopta u jednoj situaciji završila na stativi. Nedugo zatim gosti su imali šansu da povedu iz jedanaesterca, ali je golman Marić pročitao udarac Pejina, 0:0.

Republika

Foto: FK Mladost Banatski Despotovac

Krajnji rezultat

Igralo se uglavnom između dva kaznena prostora tokom drugog dela prvog poluvremena, što je dovelo da se na pauzu ode bez golova. Drugi deo meča protekao je u gotovo identičnoj igri, i na isteku sat vremena igre, u razmaku od par minuta rešeno je pitanje pobednika.

Odlična akcija domaćeg sastava, sa krila je loptu ubacio Đurašković, ona stiže do Miloša Topalovića koji je volej udarcem smešta u mrežu Radničkog, 1:0 za Mladost. Samo tri minuta kasnije, nakon izvedenog kornera sa prve stative loptu u gol gostiju smešta Stefan Marić, 2:0 za ekipu iz Banatskog Despotovca. 

Do kraja utakmice gosti pokušavaju svim silama da stignu do pogotka, ali je defanzivna postavka domaćina bila odlična, uz po jednu izmenu na obe strane tokom drugog dela meča, susret je završen rezultatom 2:0. 

Mladost (Banatski Despotovac) - Radnički 1911 (Jaša Tomić) 2:0 (0:0)

Mladost: T. Marić, S. Marić, S. Topalović, Stefanov, B. Topalović (od 85' Bojić), M. Topalović, Kaurin, Gavranić, Ćurašković, Spalević, N. Topalović

Radnički 1911: Vasić, Pijetlović, Đurić, Ferenci, Peka, Savić, Pejin, Ferenčak, Varga, Penov, Oljača (od 59' Špaček)

 U sledećem kolu Radnički dočekuje Polet iz Nakova, dok sastav Mladosti ide na gostovanje 2. Oktobru iz Kumana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading