"ŽELJA PREPLIVALA NADOŠLU TISU": Po rezultatu "lagani trijumf", ali na terenu je ovaj meč bio sve sem lagan za goste!

Autor:

Sport

27.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćinu gori pod nogama, pa se igra na sve ili ništa svaki meč.

"ŽELJA PREPLIVALA NADOŠLU TISU": Po rezultatu "lagani trijumf", ali na terenu je ovaj meč bio sve sem lagan za goste!

Foto: FK železničar Inđija

U okviru 19. kola Srpske lige Vojvodine ekipa Tise iz Adorjana ugostila je sastav Železničara iz Inđije, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe 13. pozicije na tabeli, dok su gosti na drugom mestu sa dva boda manje u odnosu na lidera.

Republika

Gosti su od prvog minuta nametnuli svoj ritam, imali su posed na svojoj strani i nakon učestalih napada dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u njihovu korist. Siguran sa bele tačke bio je Slavoljub Đokić, 1:0 za Železničar. 

Tim iz Inđije je ubrzo nakon minimalne prednosti stigao i do dupliranja iste, Volarević je pokušao da uposli Đokića, međutim lopta se vraća do njega, a on je šalje direktno u mrežu rivala, 2:0 za Železničar. 

Do odlaska na odmor priliku za novi pogodak imao je Đokić, međutim golman Vojvodić je izašao kao pobednik iz situacije 1 na 1, ostaje 2:0 za goste nakon prvih 45 minuta igre.

Republika

Foto: FK železničar Inđija

Mašinovođe sigurno plove

Krenuli su domaći od samog starta na sve ili ništa, nalaze se u borbi za opstanak što ih je nateralo na visoko postavljene linije i presing na zadnju liniju rivala. Pretila je Tisa preko Svitića, Sokovića i Kostića. Na isteku 64. minuta Ognjen Šveljo uspeo je da savlada golmana Krivokuću, ekipa iz Adorjana je stigla na gol zaostatka, 2:1. 

Gosti su mogli preko Ivelje da vrate prednost od dva gola razlike na svoju stranu, ali je Vojvodić ipak ostao nesavladan. Da meč ne uđe u neizvesnu završnicu pobrinuo se Volarervić, koji je pokušao da uposlo Đokića, ali je Mesaroš nespretnom reakcijom smestio loptu u svoju mrežu, konačnih 3:1 za Železničar.

Tisa (Adorjan) - Železničar (Inđija) 1:3 (0:2)

Tisa: Vojvodić, Pronek, Mesaroš, Viola, Slavuljica, Soković, Kostić, Krunc (od 70' Kudrić), Šveljo, Torbica (od 63' Lekaj), Svitić

Železničar: Krivokuća, Saračević, Vasilić (od 55' Bošnjak), Matijević (od 89' Kačar), Đokić (od 89' Bosnić), Volarević, Ivelja, Osman, Živanović, Jaćimović (od 89' Grković), Miljević (od 65' Trbović) 

U sledećem kolu Železničar dočekuje OFK Bačku, dok Tisa ide na gostovanje Omladincu (Novi Banovci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading