MITROVIĆ NE STAJE! Novi gol za Srbina, u stopu PRATI Kristijana Ronalda! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.12.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač srpske reprezentacije stigao do 15. pogotka u Al Hilalu.

MITROVIĆ NE STAJE! Novi gol za Srbina, u stopu PRATI Kristijana Ronalda! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Al Hilala pobedili su Al Vehdu rezultatom 2:0 (1:0) u 17. kolu Pro lige Saudijske Arabije, a teror nad golmanima je nastavio Aleksandar Mitrović.

Rekorder srpske reprezentacije je nastavio da "rešeta" u dresu novog kluba, postigavši novi pogodak u 80. minutu meča, čime je stavio tačku na trijumf protiv Al Vehde.

Bio je to 15. gol u sezoni za Mitrovića, koji je sada prišao samo na jedan pogodak zaostatka u odnosu na Portugalca iz Al Nasra, Kristijana Ronalda, koji je u ovom trenutku najbolji strelac saudijskog šampionata.

Osim toga, Srbin je popravio lični skor ove sezone i trenutno se nalazi na 28 pogodaka (računajući klub i reprezentaciju), čime se osamio na vrhu najefikasnijih strelaca na svetu.

Istina, trebalo je Mitrović i nekoliko minuta ranije da postigne svoj 15. pogodak u prvenstvu Saudijske Arabije, ali lopta nije prešla gol liniju.

Sevnula je kontra Al Hilala u 80. minutu kada je Malkolm na drugoj stativi odličnim centaršutem proigrao srpskog golgetera, a ovaj glavom "zakucao" loptu u mrežu za konačnih 2:0.

Vodeći gol na meču postigao je Abdulhamid u 20. minutu, na neverovatnu asistenciju Rubena Neveša.

Al Hilal je posle pobede nad Al Vehdom na deset bodova više od drugoplasiranog Al Nasra i nezadrživo grabi ka tituli.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading