ŠEIK MITAR SEJE STRAH U ARABIJI! Srbin opet pogodio za Al Hilal! Sergej mu asistirao, a OVAJ gol je izazvao VELIKU diskusiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.12.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorder srpske selekcije nastavlja da briljira u King kupu Saudijske Arabije.

ŠEIK MITAR SEJE STRAH U ARABIJI! Srbin opet pogodio za Al Hilal! Sergej mu asistirao, a OVAJ gol je izazvao VELIKU diskusiju! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

"Teror" Aleksandra Mitrovića na terenima arapskog elitnog ranga se nastavio i u meču protiv Al Tavona!

Srpski napadač je uspeo dva puta da zatese protivničku mrežu i donese njegovom timu ubedljivu prednost od 2:0, dok je konačnih 3:0 postavio Malkolm u 85. minutu.

Domaći su poveli u drugom minutu sudijske nadoknade, kada je Mitrović reagovao posle udarca Mišela, koji je golman prvobitno uspeo da odbrani, a srpski napadač je odbijenu loptu smestio u mrežu za 1:0.

Ipak, pregledani snimak ustanovio je da golman nije uspeo da izvadi udarac Mišela nakon što je lopta prešla gol-liniju. Zbog toga je gol bio pripisan Brazilcu, a ne Mitroviću.

Pravda je ispravljena u 51. minutu. Tek što je počelo drugo poluvremen, Mitrović je, na asistenciju saigrača iz nacionalnog tima Sergeja Milinković-Savića, postigao još jedan pogodak i duplirao vođstvo na 2:0, nastavljajući sa izuzetnim igrama u Al Hilalu.

Mitrović igra neverovatnu sezonu u Arabiji, s obzirom da je u dosadašnjem toku sezone na 23 utakmice postigao isto toliko golova, što je u proseku pogodak po meču - neverovatna statistika.

Al Hilal će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Al Fejsa - Al Itihad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading