SRBI NASTAVILI "TEROR" PO ARABIJI! Mitar i Sergej pravili ŠOU! Al Hilal ne da PRESTO! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.12.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Al Hilala pobedili su Al Tai rezultatom 2:1, u 16. kolu Pro lige Saudijske Arabije.

SRBI NASTAVILI "TEROR" PO ARABIJI! Mitar i Sergej pravili ŠOU! Al Hilal ne da PRESTO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Roshn Saudi League

Aleksandar Mitrović

Srpska veza dominira u Saudijskoj Arabiji! Ponovo je tandem Piksijevih "orlova" režirao novi trijumf Al Hilala, dok je Aleksandar Mitrović nastavio golgeterski niz.

Rekorder reprezentacije Srbije je stigao do 14. gola u sezoni, postigavši pogodak iz penala u 30. minutu, iako se činilo da će strelac biti Sergej Milinković-Savić.

Uzeo je loptu u ruke bivši igrač Lacija, spremajući se da izvede najstrožu kaznu, ali je SMS potom pokazao prstom ka Mitroviću, koji je rutinski duplirao prednost Al Hilala na 2:0.

Prethodno je, samo deset minuta ranije, Salem Al Davsari doneo vođstvo gostima.

Delovao je moćno Al Hilal i do odmora mogao da vodi tri razlike, ali je poništen pogodak Rubena Neveša u finišu poluvremena, da bi Abdulah u petom minutu sudijske nadoknade postavio, ispostavilo se na kraju, konačnih 1:2.

Mitrović je novim golom nastavio trku sa Kristijanom Ronaldom u borbi za najboljeg strelca, Portugalac ima samo gol više od Srbina, dok je na trećem mestu bivši fudbaler Totenhema Žorž Kevin Nkudu sa 13 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading