OSVETA S KAMATOM! Mitrović ispravio NEPRAVDU! Srbin 17. golom u 18 mečeva doneo POBEDU Al Hilalu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorder srpske reprezentacije je nezaustavljiv i u Saudijskoj Arabiji.

OSVETA S KAMATOM! Mitrović ispravio NEPRAVDU! Srbin 17. golom u 18 mečeva doneo POBEDU Al Hilalu! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nastavlja Aleksandar Mitrović da trese mreže u dresu Al Hilala! U 13. kolu šampionata Saudijske Arabije, srpski napadač je dva puta bio precizan, ali samo mu je jedna majstorija bila priznata. Dovoljno za 17. gol u 18 mečeva, otkako je stigao u klub sa Bliskog istoka, gde je već sada potvrdio uloženi novac.  

Bio je to novi trijumf njegove ekipe protiv Al Tavona - 2:0 (0:0) i ostanak na tronu tabele ispred Ronaldovog Al Nasra, koji istina, ima utakmicu manje. Trenutno je Al Hilal na cifri od 35 bodova, dok najbliži pratilac ima 28 poena.

Prošao je Mitrogol velike muke u ovom meču, bio na ivici živaca, budući da mu je poništen fenomenalan gol u 38. minutu, kada je majstorski odreagovao glavom i poslao loptu u mrežu.

Odlukom VAR procenjeno je da se Aleksandar oslonio rukama na protivničkog igrača i napravio faul u napadu, ali ni to nije zaustavilo Srbina da dođe do drugog pogotka u ovom duelu, ovog puta, koji je bio priznat!

 

 

Igrao se 81. minut kada je Malkolm poslao centaršut s desne strane, a Mitrović kao i kod prvog (nepriznatog) gola bio bolji od čuvara i u padu udarcem glavom zatresao mrežu za konačnih 1:0 i 11. trijumf u 13 utakmica Al Hilala, uz dva remija.

Konačnih 2:0 postavio je Mohamed Kano u dubokoj sudijskoj nadoknadi, na isteku 90+9. minuta.

Podsetimo, Sergej Milinković-Savić zbog povrede nije nastupio u ovom meču, neće ga biti ni u predstojećim akcijama "orlova" protiv Belgije i u utakmici odluke za plasman na Evropsko prvenstvo sa Bugarskom u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading