OVAJ ČOVEK JE S DRUGE PLANETE! Mitrović HET-TRIKOM bacio Arape u TRANS! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postigao je tri gola u pobedi Al Hilala nad Mumbajem u trećem kolu Azijske Lige šampiona.

OVAJ ČOVEK JE S DRUGE PLANETE! Mitrović HET-TRIKOM bacio Arape u TRANS! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Predstavnik Saudijske Arabije deklasirao je tim iz Indije rezultatom 6:0, uz čak tri pogotka u ubedljivom trijumfu njegovog tima.

Iako u timu nije bilo povređene brazilske zvezde Nejmara, Al Hilal je na krilima rekordera "orlova" po broju golova u nacionalnom timu, stigao do tri boda, uz maestralnu partiju Srbina.

Srpski napadač je mrežu pogađao u petom, 67. i 80. minutu, a svaki gol bio je svojevrsna majstorija.

Sve je započeo Aleksandar Mitrović koji je već u petom minutu načeo mrežu Mumbaija za 1:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku, u 67. minutu Mitrović je nastavio teror nad rivalima u Aziji, pošto je iskoristio asistenciju Al Burajka i rutinski pogodio glavom za 2:0.

Onda je na scenu stupio i Sergej Milinković-Savić koji je u 75. minutu potvrdio pobedu Al Hilala 3:0, pošto je glavom zakucao pod prečku. 

Ipak, tu nije bio kraj, jer je Mitrović odlučio da kompletira het-trik, u 80. minutu je izveo maestralne makazice za 4:0. 

 

 

Bivši napadač Fulama se ni tu nije zaustavio, pošto je u finišu upisao i asistenciju za Al Burajka za konačnih 5:0. Srpski tandem reprezentativaca je potom zajedno napustio teren u 86. minutu i ispraćeni su zasluženim aplauzima domaćih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading