IZAŠAO SA PSIHIJATRIJE PA IZREŠETAO MARIA IZ ČAČKA! Ubica biznismena mesec dana pre zločina bio na LEČENJU?

Autor:

Hronika

29.04.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije o ubici iz Čačka, Dejan P. isplanirao do detalja zločin?

IZAŠAO SA PSIHIJATRIJE PA IZREŠETAO MARIA IZ ČAČKA! Ubica biznismena mesec dana pre zločina bio na LEČENJU?

Foto: Facebook, RINA

Mario Simović (44) ubijen je u četvrtak u svojoj firmi u Preljini kod Čačka, a usmrtio ga je Dejan P. koji je od trenutka izvršenja zločina u bekstvu.

Kao što je već poznato, Simović i Dejan P. su bili neko vreme poslovni partneri, ali su se zbog loše rasporedele jednog placa posvađali, a Dejan je čak policiji prijavljivao Maria, uz obrazloženje da strahuje za svoju bezbednost.

Foto: Facebook

Mario Simović, ubijen

Ipak, odlučio je da uzme stvar u svoje ruke i presudio Simoviću.

Kako pričaju meštani Čačka, u šoku su da je Dejan uradio tako nešto, dok sa druge strane, izvor blizak istrazi tvrdi da je Dejan P. imao psihičkih problema i da je mesec dana pre zločina bio na lečenju u jednoj psihijatrijskoj ustanovi.

- Sve ukazuje na to da ovo nije bilo ubistvo namah, već da je osumnjičeni dobro isplanirao zločin. U četvrtak je došao u prostorije Mariove firme u Preljini i pozvao ga na razgovor u kancelariji. Posle kraće svađe je potegao pištolj. Prvo je ispalio četiri metka Mariu u grudi, pa još tri u leđa, a onda ga još jednim hicem ''overio'' u glavu. Potom je mirno izašao iz kancelarije i pobegao - rekao je sagovornik Informera.

Podsetimo, prema našem Krivičnom zakoniku, za krivično delo ubistvo je predviđena kazna od pet do 15 godina zatvora, a za neovlašćeno nošenje i korišćenje oružja od dve do 12 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milena

29.04.2024 12:25

Gluposti, covek nikad nije bio na psihijatriji