NOVI DETALJI UBISTVA U ČAČKU! Dejan bio u policiji pre nego što je upucao Maria, sukob nastao zbog OVOGA!

Autor:

Hronika

26.04.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za ubicom kontroverznog biznismena iz Čačka!

NOVI DETALJI UBISTVA U ČAČKU! Dejan bio u policiji pre nego što je upucao Maria, sukob nastao zbog OVOGA!

Foto: Facebook, RINA

Srpska policija i dalje traga za Dejanom Popovićem zbog sumnje da je juče u 10 sati u Preljini kod Čačka ubio Maria Simovića (44).

Prema informacijama "Blica", Dejan je nekoliko meseci pre zločina posetio policiju tražeći zaštitu zbog pretnji koje je,navodno, dobijao od žrtve.

Sukob između Dejana i Maria bio je već poznat, a navodno je Mario podmetnuo požar u Dejanovom tehničkom pregledu.

Ubijeni Mario Simović iz Čačka i ubica Dejan Popović blisko su sarađivali i bili poslovni partneri sve dok se nisu posvađali. Kako se nezvanično saznaje, poslednji sukob se dogodio pre nekoliko dana i to oko međe.

Prema informacijama do kojih su mediji došli, Mario Simović i Popović su sarađivali u trgovini automobilima, placevima i zgradama.

- Simović je Popoviću zapalio džip, tada mu je Popović pretio. Međutim, sve je eskaliralo kada je Simović pre nekoliko dana izveo geometre kako bi video da li mu je Popović "ušao" na plac. Kada je ustanovljeno da jeste, Simović je to jedva dočekao i tada je sve krenulo - kaže izvor Blica.

Inače, Simović je bio investitor u nekoliko zgrada u Beogradu. Ubijen je ispred firme koja se nalazi u okviru njegove porodične kuće, potvrdili su očevici.

Nezvanične informacije ukazuju na to da je Simović bio meta napada nekoliko puta u prošlosti, a da je Popović vlasnik jedne agencije za registraciju vozila.

Podsetimo, Popović je juče ušao u lokal i pozvao Simovića da razgovaraju. Nakon svađe, osumnjičeni je izvadio pištolj i na licu mesta ubio. Nakon toga, ubica je pobegao i za njim je policija raspisala potragu.

Ubijeni Mario Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od deset godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina zbog sumnje na iznude, zelenaštva, prevare, pranja novca i nedozvoljene trgovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aleksandar Savic

29.04.2024 13:45

Kako vas nije sramota.... Bog ce vas sve kazniti...sve ce vam se vratiti i to duplo...