REPUBLIKA SAZNAJE! Evo ko je sve pao sa SNAJPEROM u Španiji: Kriminalna grupa KORISTILA DRONOVE da bi pratila žrtve!

Autor:

Hronika

06.05.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom akcije hapšenja izvršen je pretres stanova na ukupno 7 adresa u Madridu, Barseloni i Malagi.

REPUBLIKA SAZNAJE! Evo ko je sve pao sa SNAJPEROM u Španiji:  Kriminalna grupa KORISTILA DRONOVE da bi pratila žrtve!

Foto: Starsport

Nacionalna policija, UDYCO grupa za organizovani kriminal u Španiji, u Malagi, Baseloni i Madridu uhapsila je ukupno 11 lica i to:


Slobodana Milutinovica zvanog Snajper, Aleksandra Milojevića, Dobrosava Dedića,Bojana Radulovića,Dušana Kovača,Nenada Delića,Dalibora Gajića,Miroljuba Kocića,Miodraga Dedića,Eldina Ćolakovića i Ronna Daniela CALANCHE SALAS.

Navedena lica se sumnjiče za krivična dela izvršena u Španiji, u mestu Estapona tokom januara 2024. godine i to krivična dela Razbojništvo uz nanošenje teških telesnih povreda, nedozvoljeno posedovanje oružja, falsifikovanje ličnih dokumenata, nedozvoljena trgovina opojnom drogom i članstvo u kriminalnoj organizaciji.


Tokom akcije hapšenja izvršen je pretres stanova na ukupno 7 adresa u Madridu, Barseloni i Malagi.


Osumnjičena lica su tokom pripreme izvršenja krivičnog dela koristila iznajmljena vozila kao i dron kojim su opservirali žrtve.


Prilikom pretresa navedenih adresa pronađeno je više komada vatrenog oruzja i pripadajuce municije, predmeti koji su korisceni za razbojnistva, dron, sedam falsifikovanih ličnih dokumenata i oko 20.000 eura u gotovini.

Napali Srbe

Podsetimo, istraga je počela prošlog januara kada su agenti saznali da je petoro Srba došlo u bolnicu u Malagi zbog teških telesnih povreda.

Tada je otkriveno da su napadnuti u kući u kojoj su živeli. Navodno, u napadu je bilo korišćeno i vatreno oružje.

"Srbi su bili vezani i pretučeni", pišu španski mediji.

Pretučeni muškarci nisu želeli da sarađuju sa policijom, zbog čega je španska policija proverila sa kolegama iz Srbije ko bi mogao da bude potencijalni počinilac. Tada su došli do saznanja da bi to mogli da budu "opasni kriminalci".

Istražitelji su sumnjali da bi ovaj napad mogao da bude motivisan obračunom srpskih klanova, a nakon pretresa kuće u kojoj se napad dogodilo, bilo je jasno da je u pitanju ozbiljan napad jer su u kući pronašli "obilne količine krvi na celom imanju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading