IMAO PORODICU KOD KUĆE, A PROGANJAO LELU: Ovo su detalji jezivog ubistva i samoubistva na Novom Beogradu - "Niko nije znao da je bio u ljubavnoj vezi sa tom ženom"

Autor:

Hronika

18.05.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno, Nikola je bio nasilan prema njoj, što ju je nateralo da okonča njihovu vezu.

IMAO PORODICU KOD KUĆE, A PROGANJAO LELU: Ovo su detalji jezivog ubistva i samoubistva na Novom Beogradu - "Niko nije znao da je bio u ljubavnoj vezi sa tom ženom"

Foto: Društvene mreže

Tragedija koja se dogodila u stanu na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici u Bloku 44 potresla je sve koji su poznavali Nikolu Lazarevića. Imućni preduzetnik iz Požarevca, koji je važio za korektnog i uspešnog čoveka, izvršio je strašan zločin nad Lelom S. (55), nakon čega je izvršio samoubistvo. Ovaj šokantan događaj ostavio je porodicu, prijatelje i komšije u neverici.

Da priča bude tužnija, tela je pronašao je Lelin sin, nakon što ga je komšija pozvao i rekao da se u stanu u kome se nalazila njegova majka začulo zapomaganje! Kako smo ranije pisali, Lela S. je boravila u stanu svoje majke na Novom Beogradu koja je bila u banji, a zatim je Nikola uleteo kod nje, izmasakrirao je nožem, a potom izvršio samoubistvo.

Nikola Lazarević je u svom rodnom Požarevcu bio cenjen i poštovan član zajednice. Sa suprugom i decom živeo je skladan život, a njegov uspešan posao u auto-limarskoj radnji i šlep-službi obezbeđivao im je materijalnu sigurnost.

- On živi u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je auto-limarsku radnju i šlep-službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijalno obezbeđena. Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo, verujte da ne znamo. Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena, mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu - ispričale su njegove komšije za beogradske medije.

Međutim, niko od poznanika i komšija nije mogao da pretpostavi da se iza fasade krije ovakva tragedija.

- Čovek se normalno ponašao, niko nije znao da je bio u ljubavnoj vezi sa tom ženom i da ju je proganjao. Ne možemo da verujemo da je spreman da uradi tako nešto. Imao je porodicu koju je obožavao, a nije dizao glavu od posla. Svi smo u šoku zbog novih informacija - izjavio je jedan od Nikolinih prijatelja.

Nikolina supruga je na društvenim mrežama podelila niz fotografija na kojima su zajedno, izazivajući tugu i saosećanje među prijateljima i poznanicima. Njihove zajedničke uspomene sada su obavijene velom tuge i neobjašnjivog čina koji je zauvek promenio njihov život.

- E, moj druže i prijatelju, nije trebalo ovako. Počivaj u miru - glasio je jedan od komentara ispod tih fotografija.

Lela S. - žrtva nasilja i proganjanja

Prema nezvaničnim informacijama, Lela S. je prekinula vezu sa Nikolom L. jer je od nje zahtevao da se odrekne svog sina i majke kako bi bili samo njih dvoje zajedno. Navodno, Nikola je bio nasilan prema njoj, što ju je nateralo da okonča njihovu vezu. Međutim, on nije mogao da se pomiri sa tim i nastavio ju je proganjati i uznemiravati, što je nažalost kulminiralo tragičnim ishodom.

Prijatelji monstruma su u šoku, s obzirom na to da je imao ženu, decu i uspešan biznis, a da niko nije znao da je za to vreme proganjao nesrećnu Lelu. Telo je pronašao Lelin sin, nakon što ga je komšija pozvao i rekao da se u stanu u kome se nalazila njegova majka začulo zapomaganje. Ovaj događaj ostavio je sve u šoku i neverici, pitajući se kako je do ovoga moglo doći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ilija

18.05.2024 22:16

Bio u vezi sa svalerkom ona u medjuvremenu nasla boljega doticni nije mogao podneti ponizenja, jer ga je kostala dosta odjednom bez razloga htela ostaviti pravdajuci se da vise nista neoseca